Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stojka Glazer, predstavnica Creed

  Creed Wind flowers osvojio publiku regiona: Predstavljen novi parfem u Beogradu 

  U Beogradu je sinoć održana promocija parfema ,,Wind flowers“ kuće Creed. Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetar. Tako je stvorio predivan svetlucavi cvetni miris sa magičnim tonovima koji podsećaju na lagani drveni nugat. 

  ,,Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed“ rekao je Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe.

  Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe

  Miloš Milutinović, govor, parfem Wind Flowers, Creed Promo

  ,,Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj večeras, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter. Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu. To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti – rekla je Stojka Glazer predstavnica kuće Creed.

  Na glamuroznoj i prefinjenoj promociji parfema Wind Flowers, koja je upriličena u restoranu „Salon 1905“ prisustvovali su mnogobrojni gosti iz regiona i zemlje. Među zvanicama bili su Jelena Gavrilović, Biljana Tipsarević, Sergej Ćetković, Tamara Dragićević, Nina Janković, Petar Benčina, Dragana Kosjerina, Dragana Mićalović, ali i influenseri Ena Luna, . Promociju su svojim prisustvom uveličali mediji iz regiona, kao i poznati influenseri Sonja Kovač, Erna Saveljić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Antonia Gigovska i mnogi drugi.

  ina Janković i Tamara Dragičević

  Nina Janković i Tamara Dragičević, Creed Promo

  etar Benčina i Tamara Dragičević

  Petar Benčina i Tamara Dragičević, Creed Promo

  Biljana Tipsarević sa prijateljicom

  Biljana Tipsarević sa prijateljicom, Creed Promo

  Jelena Gavrilović

  Jelena Gavrilović, Creed Promo

  Dragana Mićalović i parfem

  Dragana Mićalović i parfem Wind Flowers, Creed Promo

  Ena Luna

  Ena Luna, Creed Promo

  Prostor restorana bio je ispunjen toplim cvetnim i voćnim mirisnim notama najnovijeg remek-dela parfemske kuće Creed. Kroz baletski performans primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco gosti su imali priliku da na autentičan način dožive inspiraciju kreatora parfema Wind flowers, a kroz recepturu, samo za ovu priliku, kreiran je kolač kao omaž parfemu, u čijem su ukusu svi uživali. U daljem nastavku zabavnog dela programa, gosti su bili prepušteni laganim notama gudačkog kvarteta.

  Balet inspirisan Creed parfemom

  Balet inspirisan Creed parfemom

  Izvor: BIZLife

  Foto: Creed Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE