Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  whatsapp unplash

  Pao WhatsApp: Kako da proverite da li je proradio?

  Kad god se WhatsApp sruši nastane haos širom sveta s obzirom na to da je ovo najpopularnija aplikacija za razmenu poruka, sa dve milijarde aktivnih korisnika mesečno na globalnom nivou.

  Taj slučaj se dogodio i ovog utorka, a otkazivanje na WhatsApp-u prijavljeno je širom sveta. Korisnici ne mogu ni da primaju ni da šalju poruke.

  Prema servisu za praćenje DownDetector, jedan broj korisnika je prijavio probleme sa slanjem i primanjem poruka na aplikaciji u ranim jutarnjim satima. Problem su potom uočili i korisnici širom sveta.

  Kada će WhatsApp ponovo raditi?

  Ovo svakako nije prvi put da se WhatsApp srušio, a usluga se obično vrati nakon nekoliko sati kada korisnici mogu neometano da razmenjuju poruke. Kao najveći svetski servis za razmenu poruka, kompanija ima veliki broj stručnjaka za rešavanje bilo kog problema.

  Aplikacija (Pixabay)

  Gde da proverim da li aplikacija ponovo radi?

  Najlakši način da proverite da li je servis za razmenu poruka ponovo pokrenut je da otvorite aplikaciju. Ako ne radi, pojaviće se poruka „ponovo pokušavam“, izađite iz aplikacije i pokušajte kasnije ponovo.

  Takođe možete da posetite sajt kao što je DownDetector da biste videli najnovije statistike o broju izveštaja o prekidu rada.

  DownDetector (Scrn)

  Izvor: BIZLife

  Foto: Scrn/Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE