Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  panorama 26

  Panorama 26 – Umetnost stanovanja danas

  U samom srcu novobeogradskog bloka 26, planiran je ekskluzivni i jedinstveni stambeno-poslovni kompleks pod nazivom Panorama 26, sa pogledom iz svakog kutka o kome samo ime kompleksa sve govori!

  Građevinsko preduzeće Napred a.d. kompanija je sa tradicijom od skoro jednog veka, čija se poslovna aktivnost zasniva na bogatom iskustvu gradnje preko 7 miliona kvadrata na tri kontinenta, u deset zemalja i više desetina različito urbanizovanih sredina. Najnoviji projekat u izuzetnom portfoliu ove renomirane kompanije je Panorama 26, najmoderniji stambeno-poslovni kompleks na jedinstvenoj lokaciji novobeogradskog bloka 26, na svega pet minuta vožnje do centra grada.

  Ova ekskluzivna novobeogradska lokacija kompleksa Panorama 26 pruža najviši nivo i neprocenjiv kvalitet života na mikro-lokaciji, u samom srcu centralne poslovne zone, u blizini luksuznih hotela i kongresnog centra ali, i u neposrednoj blizini škola, vrtića, fakulteta, elitnih restorana, sportskih centara, spa i bazena, šetalista, reke, biciklističke staze.

  Stambeno-poslovni kompleks Panorama 26 razvija se u više faza, s tim da izgradnja uveliko napreduje, te je završetak radova planiran na proleće 2026. godine.

  162 luksuzne stambene jedinice

  Stambeni objekat se sastoji od 17 spratova i ukupno 162 luksuzne stambene jedinice, a zamišljen je kao idealno mesto za intimno stanovanje, jer se na svakom spratu nalaze svega tri ili četiri stana, iz kojih se pruža fascinantan pogled. Naime, samo ime Panorama, ovaj kompleks duguje upravo neponovljivom pogledu ka Palati Srbije, Ušću, Kalemegdanu, Dunavu i Novom Beogradu. U prizemlju se nalazi poslovni prostor sa pažljivo odabranim maloprodajnim i uslužnim sadržajima, namenjenih budućim stanarima.

  Različite strukture stambenih jedinica – od trosobnih do porodičnih petosobnih – pažljivo su osmišljene u skladu sa najvišim standardima savremene estetike i funkcionalnosti, uz besprekorno osmišljena enterijerska rešenja, kako bi budući stanari Panorama 26 kompleksa mogli sebi da priušte osećaj života u kući na svežem vazduhu, a sve u najurbanijem delu prestonice.

  Za one najizbirljivije, osetljive na poslednje trendove i hedonistički pristup lepoti stanovanja, sa posebnom pažnjom su projektovani i sofisticirani dupleksi. Panorama 26 je plod pažljivo osmišljenog dizajna tima stručnjaka, gde je svaki detalj promišljen kako bi se stvorilo životno okruženje koje prevazilazi sva očekivanja. Luksuzni komforni stanovi u okviru Panorama 26 kompleksa predstavljaju simbiozu modernog stila i personalizovane funkcionalnosti, za udoban život bez kompromisa.

  7 spratova kancelarijskog prostora

  Pored stambenih jedinica i maloprodajnih sadržaja u prizemlju, treća faza izgradnje podrazumeva i poslovni objekat od 7 spratova modernog kancelarijskog prostora namenjenog izdavanju, dok prva faza izgradnje podrazumeva komfornu podzemnu garažu na dva nivoa sa izuzetnim kapacitetom broja i komfora parking mesta.

  Bezbrižnom pristupu lakom, lepom i udobnom stanovanju u prestonici doprinosi i vrhunski kvalitet izgradnje, gde su profesionalci sa bogatim iskustvom pratili sve najnovije i najviše standarde u tehnologiji izgradnje, dok je sama primena poslednjih svetskih trendova industrije – kamen temeljac ovom jedinstvenom kompleksu.

  Panorama 26 je svet savršenog komfora na spoju elegancije i funkcionalnosti, gde se uvek iznova doživljava pun ukus ekskluzivnog načina života, uz inspirativan izlazak sunca nad Kalemegdanom ili večeru uz svetlucavu noćnu panoramu Novog Beograda.

  Ukoliko već duže priželjkujete ovakav neponovljivi dom, na raspolaganju Vam je stručni prodajni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, ekskluzivnog zastupnika za prodaju stanova u okviru Panorama 26 kompleksa.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Panorama 26/Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE