Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Palma i drugari prodali fotelje i kupili hoklice (FOTO)

  Od prodaje fotelja jagodinskih funkcionera prikupljeno je skoro 10.000 evra, a sve su ih kupili privrednici iz Jagodine, dok će Dragan Marković Palma i njegove kolege od sada sedeti na hoklicama, koje su koštale 1.700 dinara.

  Fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme prodata je na licitaciji za 2.500 evra, odnosno za 500 evra više od početne cene, dok je ostalih sedam fotelja funkcionera prodato za 1.050 evra.

  Ukupno je prikupljeno 9.850 evra, a novac će dobiti socijalno ugrožene porodice sa troje i više dece. Palma je rekao da će oko 60 socijalno ugroženih porodica sa više dece dobiti oko 150 evra.

  Fotelju Dragana Markovića Palme kupilo je preduzeće Alfa iz Jagodine. „Podržali smo ovu akciju zato što je humanitarnog karaktera i zato što znamo da će sredstva dobiti porodice kojima je to najpotrebnije“, rekao je Jovica Stanković iz preduzeća Alfa.

  Fotelje gradonačelnika Jagodine, zamenika gradonačelnika i zamenika predsednika Skupštine grada, čija je početna cena bila 900 evra, prodate su za 1.050 evra. Za toliko su prodate i četiri fotelje funkcionera iz sale za zasedanje Skupštine grada. Kupili su ih privrednici iz Jagodine.
  JagodinaFoteljaHoklica„Mi smo kupili drvene hoklice koje koštaju 1.700 dinara. Nabavna cena moje fotelje je bila 300 evra, a prodata je za 2.500 evra. Stalno ćemo tako nešto da kupujemo po nižoj ceni, a da prodajemo po većoj i da novac idu u humanitarne svrhe“, rekao je Marković.

  „Na ideju o prodaji fotelja sam došao jer smatram da gradonačelnici i predsednici skupština u Srbiji ne treba da sede na fotelji već na hoklici“, rekao je Marković, koji je potom novinarima pokazao svoju drvenu hoklicu na kojoj će ubuduće sedeti u svom kabinetu.

  „Ovo je drvena hoklica koja na selu služi za mužu krava. Ja sam rođen na selu, živim na selu i razlikujem se od nekih političara koji su rođeni u liftu i ne znaju šta znači kada nemaš“, kazao je Marković.

  On je kazao da bi voleo da njegov primer slede i funkcioneri iz ostalih gradova, dodajući da njegov poziv ne važi za predsednika države, premijera i ministre jer oni stalno imaju goste iz inostranstva.

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay, jagodina.org.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE