Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Đilas još razmišlja o učešću na izborima u Beogradu

  Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da još razmišlja da li da učestvuje na izborima koji treba da se održe u Beogradu.

  Đilas je današnje izdanje „Danasa“ rekao da još nije doneo odluku da li da se kandiduje, odnosno da još razmišlja.

  U medijima se inače kao mogućnost pojavljuju informacije da bi Đilas mogao biti kandidat pojedinih opozicionih predstavnika za gradonačelnika Beograda.

  Izbori u Beogradu po redovnoj proceduri treba da se održe u martu sledeće godine, a kao mogućnost pojavile su se i informacije da izbori budu u decembru ove godine.

  Đilas je otišao iz Demokratske stranke 2014.godine,  a do prošle godine bio je predsednik Košarkaškog saveza Srbije. O mogućoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda govori se od aprila ove godine, a Đilas je u junu predstavio svoj ekonomski program pod nazivom „Moj koncept ekonomskog razvoja Srbije“, za koji je rekao da, kada bi ga primenjivali „svi bismo živeli bolje“.

  Izvor: Beta, Danas, BIZLife

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Zlatko Preskakulev

   Dobar Dan Narode! Kako je, jel’ vam dobro! Šta nije valjalo, Jutros, jel tako, do sada,jel tako, da čujem kako,jel tako! Glas Razuma Zausti, Polako i otvorenih usta, punih”sreće radosnice”! Etooo molim, Bogme i nije, Ukratko bih Ja, sa imunitetom begrešnog, da ne smetem išta sa Uma! Ja bih, ovako, Prosto,Amandmanom, “Da se pozovem na Istinu Svetu”! “Abra- Kadabra – Tabla”! Kapija se klima. Ko da ‘Paganini” svira “picikato”! Krov u očaju samo”plače”, Kada “n.n.” lica “sipaju” vodu, “Odvod” na godišnjem, Dovod na prinudnom!! Stepenište oronulo, “Ograda zeva” kao”mrak u podne” Drhti kao orahov prut, Nije li nekakav “trut”!! Struja stalno varniči, Teslu mi ne odaklem “ne miči”! Ko”mlada prve mračne noći”! Grejanje nas hladi, “Stero” ili “kvadro”! Svako se na grejunom telo vadi dok se hladi! Deca ne viču popodne, nema graje ni raje! Samo noću i to posle, 1,2,3,4,5 sati! Stoletni “Hrast” krenuo na “lifting”, Kao i njena “Londoska breza”! Penzioneri se šišaju po kućama. A “meso kopiraju” u kopirnici, Samo sa originalnih ”Titovih” slika! Psi ne prepoznaju”Karavane”, Samo pitaju “od kojih su oni”! Kladionice prodaja sveže mleko, U “limenkama” u “staklenkama”! Keks je ostao bez licence”Zdrave hrane”, Oteo mu je”banana men”! Sunce je odbilo da izadje na Istoku, Pa sramota, zamisli ,krenulo je na Put sa”Yugom 45”! Društvo slobodnih “zidara” traži da suze u svim filmovima moraju a budu “prave i prirodne”, jer će u suprotnom zakazati Sudjenje na novoizgdadjenim”TERAZIJAMA”! Medvedi pregovaraju sa “Zoo vrtom” da dobiju “Azil do 2050”! Majmuni i dalje veruju da se šale! Mislite na sebe ili na nas! “ZANAIS” 27.09.2017

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE