Ovo je IZJAVA GODINE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo je IZJAVA GODINE

  Profesor Miodrag Zec je prema vašim glasovima na Fejsbuku pobednik „BIZLife Izjave godine“.

  Ovo je drugi put da je profesor Zec pobedio, nakon trijumfa 2016. godine, čime se pridružio glumcu Milanu Lanetu Gutoviću koji je takođe dva puta pobedio.

  Prema vašim glasovima, drugo mesto zauzeo je novinar N1 Miodrag Sovilj, a treći je bio voditelj i novinar Ivan Ivanović.

  Profesor Miodrag Zec pobedio je odgovorom na pitanje N1 koji su izazovi pred novim ministrom finansija Sinišom Malim i može li da se za vreme njegovog mandata ostvari Vučićevo obećanje da Srbiji od 2018. do 2022. sledi “zlatno doba”, kaže:

    “To je fascinantan jedan marketing, to je to takozvano izmicanje budućnosti. Meni sve to liči na onog električnog zeca – vi ga pustite, a mi svi trčimo za njim. ‘Desiće se’. Nije pitanje može li biti bolje, jer može. Ali, da li će biti zlatno doba? Pa kako može biti zlatno doba, kad se vi krećete u vozu, a imate dve pruge, jedna ide 80, a druga 50 kilometara na čas. Hoće li se ta dva voza sustići? Pa neće”.

  Prošle godine pobedila je glumica Milena Dravić, koja nas je ove godine napustila, koja je govorila o javašluku i neznanju, a 2016. profesor Miodrag Zec je pobedio izjavom o perverznom odnosu prema znanju.

  Glumac Radoslav Rale Milenković izdominirao je 2015. godine o tome kako premijer/predsednik propagira nezdrav život, a 2014. je tada drugi put nagradu za BIZLife IZJAVU GODINE dobio Milan Lane Gutović izjavom o polupismenim urednicima.

  Prvi put Lane je pobedio godinu dana ranije izjavom o političarima na ovim prostorima, a 2012. godine Zoran Kostić Cane je pobedio rekavši samo jednu reč.

  Prvi pobednik naše BIZLife IZJAVE GODINE bio je glumac Nikola Kojo sa izjavo o nedostatku želje da se bilo šta promeni.

  Izvor: BIZLife

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE