Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo je BIZLife IZJAVA GODINE za 2020.!

  BIZLife „Izjavu godine“ za 2020. godinu dao je Petar Đurić, glavni junak julskih demontracija u Beogradu.

  Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je za tebe koji si umro, a nije bilo respiratora u zvaničnom izveštaju. Ćale, mnogo te volim, ovo je za tebe i mog sina koji se nedavno rodio…Dan danas nisam dobio testove da je umro od korone, znači nije bilo respiratora u Zemunskoj bolnici, a na sva usta su pričali da poklanjamo repsiratore. Ćale, ovo je za tebe, znam da bi bio ponosan

  Ovo je deseti izbor za BIZLife “Izjavu godine”, a prošle godine pobedio je voditelj Zoran Kesić koji je odgovorio na viđenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o srpskom snu. Godinu ranije pobednik je bio profesor Miodrag Zec sa njegovim tumačenjem “zlatnog doba” u Srbiji. Godinu dana ranije pobedila je glumica Milena Dravić, koja je govorila o javašluku i neznanju, a 2016. profesor Miodrag Zec je pobedio izjavom o perverznom odnosu prema znanju.

  Glumac Radoslav Rale Milenković izdominirao je 2015. godine o tome kako premijer/predsednik propagira nezdrav život, a 2014. je tada drugi put nagradu za BIZLife IZJAVU GODINE dobio Milan Lane Gutović izjavom o polupismenim urednicima.

  Prvi put Lane je pobedio godinu dana ranije izjavom o političarima na ovim prostorima, a 2012. godine Zoran Kostić Cane je pobedio rekavši samo jednu reč.

  Prvi pobednik naše BIZLife IZJAVE GODINE bio je glumac Nikola Kojo sa izjavo o nedostatku želje da se bilo šta promeni.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE