Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kopaonik

  Otvorena letnja sezona na Kopaoniku: Evo šta nam sve nudi

  Na Kopaoniku je danas počela letnja sezona, a očekuje se da će trajati kao i zimska – 130 dana.

  Planinski centar Kopaonik će tokom leta od ponedeljka do četvrtka raditi u periodu od 09 do 15 časova, dok će od petka do nedelje vrata za sve posetioce biti otvorena od 10 do 17 časova.

  Skijališta Srbije za sve ljubitelje prirode i planina su ovog leta omogućila aktivnosti poput vožnje boba na šinama, zip lajna, tjubinga, planinarenja, planinskog biciklizma, panoramsko razgledanje žičarom sa Pančićevog vrha, a skijanja će biti moguće i tokom leta zahvaljujući savremenoj veštačkoj stazi. Svi sadržaji prvog dana letnje sezone su besplatni.

  Turistička organizacija opštine Raška organizovaće tradicionalne dane vrganja, borovnice i koncerte vokalnih solista.

  Letnji sadržaji

  Radno vreme sadržaja tokom letnje sezone je od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a od petka do nedelje od 10 do 17 časova. Gondola Brzeće – Mali Karaman i veza sa centrom šestosed Karaman greben, radiće petkom, subotom i nedeljom u periodu od 10 do 16 časova (datum početka rada gondole i žičare Karaman Greben će naknadno biti objavljen – trenutno ne rade). Korišćenje svih letnjih sadržaja prvog dana će biti besplatno.
  Kopaonik

  Ovog leta na Kopaoniku je posetiocima na raspolaganju niz atraktivnih letnjih sadržaja – letnje skijanje, bob na šinama, avantura park, teretana na otvorenom, tjubing, zip-lajn, mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, paraglajding, streličarstvo, jahanje konja, panoramsko razgledanje žičarom i gondolom, pešačke ture, rafting Ibrom, manastirske ture…

  Letnje skijanje

  Na Kopaoniku je od pre tri godine moguće i letnje skijanje na lokaciji Krst, koje će raditi svakog vikenda (subota i nedelja) u terminu od 10 do 17 časova. Veštačka staza dužine 900 metara pruža skijašima mogućnost skijanja tokom cele godine, simulirajući prirodne uslove snega. Pored letnje staze za skijanje JP „Skijališta Srbije“ raspolaže i sa 40 planinskih bicikala sa električnim motorom (e-bike).

  Od pre tri sezone omogućena je panormanska vožnja šestosedom Karaman greben i gondolom Brzeće – Mali karaman. Na taj način su Brzeće i centar Kopaonika međusobno povezani. Radno vreme gondole je od petka do nedelje od 10 do 17 časova, dok Karaman greben radi u istom terminu. Cena vožnje sa obe žičare je 1620 RSD. Pored ove dve žičare, svaki dan radi i četvorosed Pančićev vrh.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Freepik/Miloš Zdravković

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE