Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Osvoji stipendiju za najprestižniji Executive MBA program

  Najkraći put do uspeha, i u privatnom i profesionalnom životu, je kontinuirano ulaganje u sopstvene veštine, razvijanje kritičkog mišljenja i sposobnost posmatranja stvari iz različitih perspektiva. Upravo jedna takva odluka je odluka o upisu na Executive MBA studije. One će vam nesumnjivo pomoći da napredujete u karijeri, tako što će vam otvoriti mogućnost da upoznate biznis iz svih uglova, da unapredite postojeća znanja i kreirate novu, prosperitetnu trasu za dalji poslovni rast i razvoj.

  Mi za vas ovoga puta izdvajamo COTRUGLI Business School EMBA studije

  Akreditovane su od strane AMBA (Association of MBAs), Asocijacije koja svoju akreditaciju daje samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom sveta, dok sama Škola uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi.

  Ono što ovaj EMBA program čini tako jedinstvenim u čitavom regionu je pre svega kvalitet programa i samih predavača, imajući u vidu da je reč o vodećim stručnjacima koje kvalifikuje kako njihovo značajno akademsko iskustvo, tako i činjenica da istovremeno rade kao konsultatni za najveće kompanije širom sveta.

  Takođe, uz COTRUGLI studije imate i mogućnost da izgradite i proširite postojeću mrežu poslovnih kontakata, upoznate potencijalne buduće poslovne partnere ili saradnike, i generalno steknete širinu potencijalnih poslovnih prilika za dalji razvoj kako vašeg poslovanja, tako i ličnog karijernog napretka. Kroz ovaj program jednostavno imate priliku da se družite, povezujete i delite iskustva sa liderima i menadžerima vodećih srpskih i evropskih kompanija.

  COTRUGLI Business School stipendije

  COTRUGLI EMBA program traje ukupno dve godine, obuhvata 16 modula koji pokrivaju svaki segment savremenog poslovanja, dok su sama predavanja prilagođena vremenu, gustom rasporedu i potrebama senior i top menadžera širom regiona.

  Prijavite se za COTRUGLI EMBA stipendiju

  Ukoliko želite da radite na sebi i svom profesionalnom razvoju, sada je pravi trenutak za to, zato što COTRUGLI dodeljuje 4 stipendije od 5.400 evra popusta na redovnu školarinu i 6 stipendija od 3.600 evra popusta na redovnu školarinu, za svoj Executive MBA program.

  Minimalni uslovi za prijavu su:

  • Univerzitetska diploma
  • Minimum 3 godine profesionalnog iskustva
  • Znanje engleskog jezika

  Sve što treba da uradite je da se registrujete putem obrasca za registraciju na LINKU i sačekate poziv COTRUGLI tima koji će vas obavestiti o daljim koracima!

  Rok za prijavu je 4. novembar 2022. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: COTRUGLI Business School

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE