Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ostani kod kuće…i kreni!

  Dr Svetlana Goga Kostić je sertifikovani trener Rekonektivnog isceljivanja i vodič kroz antistres mentalne treninge. Primenom ovih metoda ona uči ljude kako da se sami iscele od depresije, anksioznosti i drugih emotivnih smetnji, kako da sačuvaju svoje fizičko, mentalno i emotivno zdravlje i svoje međuljudske odnose dovedu u harmoničan odnos.

  U svojoj novoj knjizi Ostani kod kuće…i kreni  Goga Kostić daje vrlo jasna i praktična uputstva kako da naučimo da ostanemo u svom telu, krenemo u samoistraživanje koja nas upućuju u saznanja o namernim podsvesnim željama i time dođemo do isceljenja od patnje.

  Mere zaštite koje su preporučene tokom pandemije korona virusa su veoma jasne poruke od Univerzuma kako da ubrzamo to isceljenje. Zato je važno da znamo kakav značaj ima fizički dodir. Veoma mali broj ljudi zna da se dodirom najbrže prenose sve podsvesne informacije sa jednog čoveka na drugog. Kada dodirnete neku osobu ostaje vaša DNK na površini kože te osobe.

  Pomoću ove knjige otkrićete kako da prepoznate traume iz prošlih života i da ih iscelite.

  Pomoći će vam da shvatite koliko je važno da volite sebe i kako da svojoj deci pomognete da zakorače u taj proces, dozvolivši im da izraze svoje emocije, da pokažu kada su tužni, ljuti ili uplašeni. Naučiće vas kako da otvorite svoje srce i u njega primite potpuno iskrenu RADOST.

  Knjigu Ostani kod kuće i kreni objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Čigoja štampa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE