On je bolji od Vesića: Šapić kandidat SNS za gradonačelnika Beograda

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  On je bolji od Vesića: Šapić kandidat SNS za gradonačelnika Beograda

  Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, potvrdio je u razgovoru za Euronews Srbija da će biti nosilac izborne liste SNS za Beograd i kandidat za gradonačelnika.

  Šapić je naveo da je to bio predlog Aleksandra Vučića, a sada bi trebalo da prođe potvrdu Glavnog odbora stranke.

  “Kandidat formalno ne postoji, to je ukinuto pre 15 godina. Ja sam pre za to, ako treba i da se glasa za sve liste, jedna za gradonačelnika jedna za članove parlamenta, ali je nekako uvek nepisano pravilo da onaj ko je prvi na listi slovi za prvog kandidata za gradonačelnika”, rekao je Šapić.

  Kako je rekao, ovaj predlog sada mora da prođe formalno odluku Glavnog odbora, kao i sve druge liste. “Glavni odbor bi trebalo da bude 11. feburara, a tek nakog toga to postaje formalno”, naveo je Šapić.

  Kako je rekao, tim koji vodi Beograd je veliki i još će se videti ko će tačno biti na listi. “Svi koji su vodili Beograd do sada su imali dobre rezultate i mi ćemo se truditi da to nastavimo”, naveo je Šapić.

  Aktuelni predsednik opštine Novi Beograd je ipak govorio i o navodima da će se oni koji su sada na vlasti u Beogradu, kao što je zamenik gradonačelnika Goran Vesić naći ipak na listi za republičke, a ne za gradske izbore.

  “Ne znam ništa u ovom trenutku. Nemam nikakav problem da Goran Vesić bude na listi za Beograd”, naveo je Šapić.

  Vesić se ovim povodom nije oglašavao. On je, međutim, na svom Fejsbuk profilu stigao da se pohvali prosečnim zaradama svojih sugrađana, nakon što je Republički zavod za statistiku podatke o prosečnim novembarskim zaradama po gradovima i opštinama Srbije.

  Izvor: Euronews

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE