Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  eps računi

  Oktobarski računi na portalu EPS: Za dve nedelje registrovano 122.384 korisnika

  Svi računi za električnu energiju za oktobar postavljeni su na novi portal „Uvid u račun“ (https://portal.eps.rs/) koji se nalazi na sajtu „Elektroprivrede Srbije“.

  Za dve nedelje na portal su se registrovala 122.384 korisnika. Domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju mogu bezbedno i brzo da preuzmu svoj račun i elektronski da ga plate bez odlaska u poslovnice platnih institucija, putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard.

  Na raspolaganju je i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, kao i detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama. Domaćinstvima koja smanje potrošnju električne energije tokom ove grejne sezone EPS odobrava popust od 20 do 40 odsto popusta na mesečni račun, što je više nego prošle zime.

  eps, struja, sajt

  eps

  Domaćinstva koja smanje potrošnju za pet do 15 odsto u odnosu na isti mesec u prethodne dve godine u kom je ostvarena veća potrošnja, imaju popust od 20 odsto.

  Za uštedu od 15 do 20 odsto umanjenje je 25 odsto, a za uštedu od 20 do 25 odsto obračunava se 30 odsto popusta. Za domaćinstva koja smanje potrošnju električne energije za 25 do 30 odsto popust iznosi 35 odsto, dok najveći popust od 40 odsto ostvaruju oni koji smanje potrošnju za više od 30 odsto.

  eps, struja, sajt

  EPS

  Uz popust za izmirenje računa na vreme, domaćinstvima se obračunava i popust od pet odsto ukoliko učešće niže tarife u mesečnom obračunu uvećaju za najmanje pet odsto u odnosu na isti mesec 2022. godine. „Elektroprivreda Srbije“ nastavlja modernizaciju i unapređenje poslovanja u segmentu odnosa sa korisnicima, i plan je da početkom 2024. godine, u narednoj fazi digitalizacije, bude dostupna i mobilna aplikacija „Uvid u račun“.

  Struja je od danas skuplja: 10 saveta za uštedu energije

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE