Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Održan NIS-ov Forum izvođača

  Kompanija NIS organizovala je Forum izvođača 2017. posvećen unapređenju bezbednosti radnog okruženja, razmeni iskustva sa izvođačima,  kao i njihovog upoznavanja sa dobrom praksom bezbednosti na radu i zaštite životne sredine u NIS-u. Na skupu u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu učestvovalo je 95 kompanija iz Srbije,  najvećih izvođača radova u NIS-u.

  Poštovanje visokih standarda bezbednosti na radu za sve zaposlene i poslovne partnere, kao i održivo upravljanje životnom sredinom predstavljaju strateško opredeljenje NIS-a. Zbog toga kompanija primenjuje najviše standarde u oblasti HSE-a, težeći nultom riziku za zaposlene, izvođače i treća lica. Uz negovanje otvorenih i partnerskih odnosa, NIS posebnu pažnju posvećuje upravljanju izvođačima sa aspekta HSE-a, primenom propisanih procedura utemeljenih na dobroj svetskoj praksi.

  U okviru foruma održana su dva okrugla stola na teme podizanja kompetencija i motivacije izvođača i podizvođača radova u NIS-u. Ovo je bila prilika da predstavnici NIS-a i izvođači radova iz raznih grana industrije – od mašinsko-montažnih radova do građevinske industrije i saobraćaja, kroz otvoreni dijalog razmene iskustva, predstave rezultate i nove ideje za poboljšanje bezbednosne kulture.

  Pažnju učesnika skupa privukla je i izložba lične zaštitne opreme na kojoj je predstavljena savremena oprema dobavljača iz Srbije i Rusije namenjena bezbednom radu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE