Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Odgovor besnih putnika na ucenu: Peticija protiv OBAVEZNE VAKCINACIJE

  Povodom nedavne objave australijskog avio-prevoznika Kantas da će vakcinacija protiv virusa Kovid-19 biti obavezna za sve njene putnike na međunarodnim letovima, na sajtu Change.org pojavila se peticija protiv ovakve odluke.

  „Nisu li velike korporacije i uništeni biznisi koje nam je vlada već oduzela dovoljni da nam oduzmu lična prava, slobodu izbora, slobodu kretanja, govora i mogućnosti donošenja odluka bez cenzure, brisanja, blokiranja, kažnjavanja ili pak fizičkog kažnjavanja“, pitaju se u peticiji koju je do sada potpisali nešto manje od 25.000 ljudi.

  Kako se dodaje, „nikada više nećemo leteti Kantasom ili Džetstarom (deo avio-kompanije Kantas) ako pokušaju da nametnu obaveznu vakcinaciju svojim korisnicima“.

  Osnivači peticije se dalje u tekstu pitaju kako Alan Džojs, vlasnik Qantasa, misli da ima moć da primeni obaveznu vakcinaciju na sve korisnike.

  „Vakcina koja je razvijena za manje od godinu dana, nema dokkaza o dugoročnim neželjenim efektima ili zdravstvenim implikacijama? Opšta vakcina koju oni očekuju da svako primi pre nego što uđe u avion. Mi, svi vaši korisnici koji plaćamo, različitog smo zdravstvenog stanja, različite religije, imamo različite stavove, ali on ipak želi da primimo istu vakcinu?“, navodi se u objašnjenju.

  Za kraj, osnivači peticije pozivaju na vraćanje slobode donošenja odluke i slobodu kretanja.

  NOVE MERE avio-kompanije: U avion mogu samo VAKCINISANI

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE