Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Od DAVOSA do BEOGRADA: Balkan Biznis Forum – poslovni događaj godine

  Pod sloganom „Od Davosa do Beograda“ na Balkan Biznis Forumu 2019 pričaćemo o TRANSFORMACIJI – Budućnosti liderstva i rastu. Ovog puta u goste nam dolazi Herminia Ibara, članica članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više; kojoj će se pridružiti još dva svetski priznata predavača iz biznisa Paul Voulle i Ketherine Watson, eksperti za transformaciono liderstvo i komunikacije.

  Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta 1717i liderstva današnjice, Prof. Herminia Ibarra  će održati autorsku i interaktivnu radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu – “Act like a LEADER think like a LEADER”, koja odbacuje standardne smernice za razvoj liderstva, i predstavlja aktuelne načine razmišljanja, poslovne tehnike i alate, koje primenjuju najuspešnije kompanije u svetu!

  Njoj će se pridružiti i Paul Voulle, CEO Bellevue Advisors, medjunarodni poslovni konsultant, strateški savetnik Japanske Investicione Banke i savetnik kompanija na NASDAQ i DAX listi, koji će održati predavanje “Leading Through Rocky Waters – The Straight Shooter’s Guide to Business Success”.

  Katherine Watson, Senior Marketing Direktor, Fortune 500 LexisNexis Risk Solutions kompanije, ekspert za za vodjenje marketing komunikacija različitih timova u toku ekspanzije na nova tržišta i krizne komunikacija održaće predavanje “Visionary leadership communications”.

  Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

  Snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate. Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu.

  Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosphere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.

  Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je bio jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomogli preduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja.

  Balkan Biznis Forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje vas pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

  Pridružite nam se 07. novembra, od 09 do 17 časova u Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata. Ulaznice možete kupiti već danas na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE