Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Od 1. jula vozovi sa Topčidera i Prokopa

  Železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd od 1. jula biće potpuno obustavljen, kao i na pruzi Beograd Glavna stanica-Pančevo, saopštila je kompanija Infrastruktura železnice Srbije.

  Kako se navodi, to znači da se od prvog dana jula ukida železničko službeno mesto Beograd Glavna stanica i u potpunosti obustavlja železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra.

  U skladu sa tim, železničke kompanije Srbija Voz i Infrastruktura uvešće novu organizaciju putničkog železničkog saobraćaja u beogradskom čvoru.

  Prema toj organizaciji, međunarodni vozovi za prevoz putnika, koji su planirani da saobraćaju između Beograda i Bara, od subote će polaziti iz železničke stanice Topčider ka Crnoj Gori i iz Bara dolaziti u železničku stanicu Topčider.

  Međunarodni voz na relaciji Subotica – Bar – Subotica, koji kreće od 19. juna, saobraćaće iz železničke stanice Subotica u 16.45 sati preko Beograd Centra (Prokop) i obratno.

  Osim vozova između Srbije i Crne Gore, od 1. jula svi međunarodni vozovi saobraćaće do železničke stanice Beograd Centar, koja će biti i polazna stanica tih vozova u suprotnom smeru.

  Reč je o dva voza iz Budimpešte, kao i po jednom vozu iz Beča, Ljubljane, Ciriha, Soluna i Sofije do Beograda i iz glavnog grada Srbije za Mađarsku, Austriju, Sloveniju, Švajcarsku, Grčku i Bugarsku.

  Za vozove u unutrašnjem putničkom železničkom saobraćaju polazna i dolazna stanica biće Beograd Centar (Prokop), piše u saopštenju.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: Železnice Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE