Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novogodišnja predstava „Potraga za Deda Mrazom“ 24. decembra u mts Dvorani

  U susret novogodišnjim praznicima, porodična predstava „Potraga za Deda Mrazom“ biće održana prvi put u mts Dvorani 24. decembra.

  Iz rediteljskog pera Jovana Grujića, a po tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić, nastala je dečija predstava koja opisuje pustolovine Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

  U prednovogodišnjoj noći ne želeći da ode, Stara godina hipnotiše i na spavanju odvodi Deda Mraza, kako ne bi uspeo da ode do svakog doma i podeli poklone deci. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitno zauzdava irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom kreće na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom.

  U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku ( Marko Nikolić, Milan Vranešević ), deca će zajedno sa glumcima putovati u daleke predele , neobične zemlje, upoznati nove kulture i ljude, a neko će se i zaljubiti!

  Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić.

  KARTE  SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

  Izvor: BIZLife

  Foto: mts dvorana

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE