Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novitet na validatorima u GSP-u: Evo kako će se koristiti

  Sekretarijat za javni prevoz pušta u rad novi sistem za informisanje putnika putem validatora, a dao je i uputstvo za korišćenje.

  Novi sistem informisanja putnika se „odnosi na obaveštavanje korisnika u vozilima o izmenama trasa linija zbog izvođenja radova, održavanja manifestacija i drugih aktivnosti koje utiču na promenu trase linija“.

  „Korisnicima javnog prevoza na validatorima u vozilu biće dostupna informacija o izmenama na trasi linije kojom se prevoze, kao i adresa internet stranice Sekretarijata za javni prevoz sa aktuelnim režimskim izmenama na kom se nalaze detaljne informacije o promeni na trasama linija“, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

  Validatori GSP, uputstvo za korišćenje (bgprevoz.rs)

  Kako je navedeno na sajtu beograd.rs, za brz i jednostavan pristup informacijama o svim aktuelnim izmenama trasa linija JLPP-a na validatorima će biti dostupan i QR kod čijim skeniranje putem mobilnog telefona korisnici pristupaju sajtu Sekretarijata za javni prevoz – a dato je i uputstvo za upotrebu i skeniranje QR koda.

  GSP (BETA)

  Izvor: bgprevoz.rs

  Foto: Beta/bgprevoz

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE