Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi POKUŠAJ prodaje zrenjaninske Fabrike vode

  Javni izvršitelj oglasio je drugo elektronsko javno nadmetanje za kupovinu poslovnih objekata, opreme i parking mesta Fabrike vode u Zrenjaninu čija je procenjena vrednost 834,7 miliona dinara.

  Drugo elektronsko nadmetanje je zakazano za 24. decembar, a nepokretnost se ne može prodati ispod početne cene, u iznosu od 50 odsto od utvrđene vrednosti nepokretnosti.

  Ponuđena je nepokretna imovina – prateći objekti, postrojenje, saobraćajnice i parking mesta vrednosti 500,8 miliona dinara, kao i pokretna imovina – oprema, procenjene vrednosti 333,8 miliona dinara.

  Javni izvršitelj Dragan Nikolić je zaključak doneo u izvršnom postupku poverioca Erste banke protiv dužnika Fabike vode Zrenjanin.

  Prvo elektronsko nadmetanje bilo je zakazano za 2. decembar, a nepokretnost se nije mogla prodati ispod početne cene, u iznosu od 70 odsto od utvrđene vrednosti nepokretnosti, ali zainteresovanih kupaca nije bilo.

  Stanovnici Zrenjanina zdravu vodu za piće nemaju od 2004. godine kada je voda iz gradskog vodovoda zabranjena za piće zbog nedozvoljene količne arsena.

  Izvor: 021

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE