Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Land Rover defender 130

  Novi Land Rover Defender 130

  Uz naveliko hvaljene Defender 90 i Defender 110, Defender 130 dodaje novu dimenziju sveobuhvatnoj porodici vozila za sve podloge, omogućavajući avanture za do osam odraslih osoba u tri reda sedišta pune veličine.

  Kao i Defender 90 i 110, dizajn karoserije novog 130 preuzeo je svoje ime od originalne porodice Defender, inspirisan najdužim modelom u toj liniji. Omogućava kupcima da jednostavno prevezu do osam osoba preko svakog terena i predstavlja vrhunsku demonstraciju mnogih Defenderovih talenata.

  Land Rover defender 130

  Land Rover defender 130

  Novi Defender 130 razlikuje se nizom unapređenja dizajna enterijera i eksterijera i tehnologija, koje jedinstveno uravnotežuju komfor sa uobičajenom Defenderovom izdržljivošću i sposobnošću.

  Kako bi proslavio Kraljičin platinasti jubilej, Land Rover poklanja Njenom veličanstvu i britanskom Crvenom krstu posebno naručeni New Defender 130 kao podršku poslovanju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Land Roverovi inženjeri sarađivaće sa predstavnicima ove dobrotvorne organizacije, čija je pokroviteljka Njeno veličanstvo kraljica, kako bi prilagodili Defender 130 pre nego što krene u upotrebu kasnije ove godine.

  Land Rover podržava Međunarodnu federaciju društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca (IFRC) od 1954. i ponosan je što održava saradnju sa najvećom svetskom humanitarnom organizacijom. Stručnjaci u IFRC-ovoj bazi globalnog voznog parka flote u Dubaiju učestvovali su u Defenderovom globalnom programu testiranja uoči njegove svetske premijere 2019. godine.

  Land Rover enterijer

  Land Rover enterijer

  Nik Kolins, izvršni direktor za programe vozila, Land Rover, rekao je: „Novi Defender 130 donosi novu dimenziju sposobnosti našoj najistrajnijoj i najčvršćoj porodici vozila. Njegova prostrana unutrašnjost prima i prevozi do osam osoba u vrhunskom komforu, i porodicama pruža jedinstvene prilike za avanture, sa jedinstvenim dizajnerskim potpisima za stvaranje posebnog iskustva Novog Defendera.”

  Defender 130 ima svoju paletu boja, sa novom, ekskluzivnom opcijom Sedona crvena koja će istaći 130 među ostalima. Eksterijer je dopunjen Paketom Extended Bright – dostupnim uz postojeći Paket Bright – koji pruža izražajan dizajn eksterijera sa završnim slojem Ceres srebrni saten na svim oblogama donjeg dela karoserije, kao i Noble hromiranom prednjom i zadnjom zaštitnom pločom.

  Land Rover raspored sdišta

  U kabini su za svakog putnika u sva tri reda sedišta obezbeđena promišljena rešenja za skladištenje i praktičnost. Time se obezbeđuje da Defender 130 opslužuje putnike na svakom sedištu, sa lakim pristupom prostranom trećem redu za troje putnika u svetloj i prozračnoj kabini.

  Dizajn enterijera odlikuje se novim opcijama boja i materijala, pružajući time naglašeno iskustvo na svim podlogama. Najnovije povezane tehnologije i sistemi šasije – uključujući i novi, veći 11,4-inčni ekran na dodir Pivi Pro, standardnu Elektronsku vazdušnu suspenziju i Sistem pročišćavanja vazduha kabine Plus – pružaju vrhunsku podršku i komfor za savremene terenske izlete.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Land Rover

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE