Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi generalni direktor Carlsberg Srbija Grupe

  Pavel Erankevich imenovan je za novog generalnog direktora Carlsberg Srbija Grupe. Na ovoj poziciji zamenio je Vladimira Vavu, koji je na tom mestu bio 6 godina.

  Pre nego što je postao generalni direktor Carlsberg Srbija Grupe, Pavel Erankevich, bio je na poziciji potpredsednika razvoja komercijalnih i poslovnih operacija Carlsberg grupe za Centralni i Istočni region Evrope.

  Svoje iskustvo u Carlsbergu započeo je u marketinškom timu Baltika breweries 2006. godine. Karijeru je gradio na različitim pozicijama u okviru komercijalnog sektora i razvoja poslovanja u Rusiji, Istočnoj Evropi i izvoznim tržištima. Od januara 2021. Pavel je bio zadužen za komercijalni sektor i razvoj poslovanja za region centralno istočne Evrope. Tada je u bliskoj saradnji sa komercijalnim timovima u ovim zemljama radio na razvijanju i jačanju poslovanja.

  Pod njegovim liderstvom ostvaren je značajan rast premijum brendova (Kronenbourg 1664 Blanc, Somersby, Garage, AFB i Energy segment) i njihovog udela u neto prihodu CEE regiona. Takođe, učestvovao je u implementaciji digitalizacije i smanjivanju kompleksnosti portfolija u zemljama regiona. Time je stvorio komparativnu prednost Carlsberga i doprineo razvoju Sail 27 strategije.

  Iskustvo i znanje koje Pavel poseduje biće od izuzetnog značaja na putu Carlsberg Srbija Grupe ka novim uspesima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Carlsberg Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE