Novak u TUNELIMA PIRAMIDA: Osetio sam da je ovaj prostor emitovao vibracije od kojih se moglo levitirati (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novak u TUNELIMA PIRAMIDA: Osetio sam da je ovaj prostor emitovao vibracije od kojih se moglo levitirati (VIDEO)

  Najbolji teniser sveta Novak Đoković obišao je bosanske piramide u Visokom po treći put, a ovog puta je i malo dublje istraživao.

  Naime, Đoković je u društvu Semira Osmanagića, stručnjaka za ovaj lokalitet, obišao podzemne tunele u koje, kako ističe ovaj arheolog, „ljudska noga nije kročila 5.000 godina“.

  Prvi reket sveta, Osmanagić i momak koji je bio snimatelj, provlačili su se kroz uske tunele koji su bili puni vode, a u nekim delovima je bilo i blata.

  Dok su pravili malu pauzu, Đoković je preneo prve utiske tokom boravka u tunelima.

  „Dok si pričao, iza mene se obrušilo nekoliko kamena, shvatio sam to kao skidanje slojeva, osetio sam da su ljudi kroz meditaciju u tunelima mogli da se mnogo brže konektuju sa tim kosmičkim dimenzijama i silama koje su im služile za mnogo štošta, ali u tom kontekstu kada si unutra, em si imao kapiju portal, em si imao čišćenje, em si mogao da transenduješ u neke delove koje su nama i dalje nepoznati“, rekao je on, obraćajući se Osmanagiću.

  Srpski teniser je istakao da je ovde pronašao neverovatan mir.

  „Rezonanca je takva sa obe strane kao da stvara neki talas i osetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida takođe, emitovali neku vrstu vibracije od kojih se moglo levitirati i fizički i misaono, u tom kontekstu da je čovek od piramide imao neku vrstu vibracije i rezonance koja je mogla za jako kratko vreme da ga oslobodi potpuno od bilo kakvih teskoba, psihičkih i fizičkih. I kada si pomenuo kuglu, to me je duboko pogodilo, jer sam nekako video da je čovek koji je iz polja piramide imao neku vrstu kugle koja ga je izdigla i fizički i misaono i u vrlo kratkom periodu ga je iščistila potpuno i učinila da se oseća lakšim i ležernijim“, zaključio je Đoković.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE