Preporuka filmova bez premca

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Preporuka filmova bez premca

  Ako ste ljubitelji avanturističkih, vestern filmova, u petak u 17:40h na kanalu FilmBox Stars možete pogledati film “Teksaški rendžeri” u kome glavne uloge tumače James Van Der Beek, Rachael Leigh Cook i Ashton Kutcher. Smeštena nakon Američkog građanskog rata, “Teksaški rendžeri” je priča o ljudima odlučnim da sačuvaju mir i obuzdaju haos koji izbija na teksaškoj granici.

  Indijanci pokušavaju da povrate svoju zemlju, Meksikanci masovno upadaju preko granice SAD-a, a odmetnici razaraju zemlju. Teksaški rendžeri zaklinju se da će štititi nevine i svoje voljene. Da bi bilo tako, moraju biti spremni da održavaju mir tamo gde zakon to ne može, moraju se boriti i kad su brojno slabiji i biti spremni da za slobodu daju i život.

  Za subotu vam preporučujemo laganiju tematiku, pa se zato u 19:35h udobno smestite i uživajte u glumi Ashtona Kutchera, ali u malo drugačijem stilu, u filmu “Ćerka mog šefa” koji će se takođe emitovati na kanalu FilmBox Stars. Mladić koji prihvata da čuva kuću svog šefa, misli da je to dobra prilika da se približi ženi u koju je očajnički zaljubljen: šefovoj ćerki.

  Ono što nije isplanirao je čitava plejada nezvanih gostiju koji ga ometaju u izvršenju zadatka. Da stvar bude još gora, primoran je da se pozabavi njenim starijim bratom, koji je u bekstvu od lokalnih narko-dilera. U glavnim ulogama su još i Carmen Electra, Michael Madsen i Tara Reid.

  Nedeljno veče treba rezervisati za fenomenalnu komediju “Ubica mekog srca” koja će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 21:45h. U ovom filmu život vrednog stomatologa se pretvara u pakao kada se čuveni gangster doseli u njegov komšiluk, a supruga ga ubedi da policiji prijavi njegovo prebivalište. Glavne uloge tumače Bruce Willis, Matthew Perry i Rosanna Arquette.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE