Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pet centar Kneza Miloša Residance

  Nova Pet centar prodavnica u naselju Kneza Miloša Residence u Beogradu

  Pet centar je otvorio novu prodavnicu sa unapređenim konceptom i iskustvom kupovine

  U subotu 25. februara u atraktivnom beogradskom naselju Kneza Miloša Residence, otvorena je nova Pet centar prodavnica koja pruža unapređeno iskustvo kupovine uz specijalizovanu uslugu stručnih prodavaca i veterinara.  

  Povodom otvaranja, Pet centar je tokom vikenda 25. i 26. februara posetiocima pripremio neverovatnih -20% na ceo asortiman, a  ljubimci su dobijali poklone iznenađenja i mogli su da se druže sa Geom, Pepitom, Bumi biglom i drugim poznatim njuškama.

  Budući da Pet centar svojim kupcima uvek nudi sve na jednom mestu, tako je i u sklopu nove prodavnice pored pažljivo biranog asortimana i snabdevena veterinarska apoteka sa veterinarsko – medicinskim proizvodima, antiparaziticima i drugim posebnim asortimanom, koja pruža stručnu podršku i besplatno savetovanje iskusnih doktora veterinarske medicine.

  Radno vreme prodavnice je svaki dan u periodu 9-21h.

  „Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo novi koncept i format prodavnica Pet Centra, koji svojim osveženim ambijentom, atraktivnom lokacijom i asortimanom odgovara na sve potrebe ponosnih vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca. Posebnu pažnju stavljamo na personalizovanu uslugu naših stručnih prodavaca i veterinara koji su na raspolaganju svim našim potrošačima. “ izjavila je Miroslava Jeremić, direktorka marketinga Pet Network International-a.

  Pet centar nova prodavnica u naselju Kenza Miloša Residance

  Pet centar nova prodavnica u naselju Kneza Miloša Residence

  Pet centar nastoji da svojim kupcima olakša kupovinu na svakom koraku, pa je prošle godine pokrenuo mobilnu aplikaciju u okviru programa lojalnosti Pet centar Klub. Aplikaciji se može pristupiti na mobilnom telefonu, sa Android ili iOS operativnim sistemom, i pruža mogućnost sakupljanja bodova skeniranjem barkoda iz aplikacije prilikom svake kupovine u Pet centar prodavnicama. U zavisnosti od sakupljenih bodova kupci mogu da ostvare različite nivoe popusta. Takođe, kupac u aplikaciji može da registruje svog ljubimca i da dobija personalizovane ponude i kupone sa popustima.

  Više o Pet centar loyalty klubu, a i drugim pogodnostima saznajte na LINKU

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pet Centar

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE