Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS razvija poslovanje u BiH – uvećani skladišni kapaciteti

  Кompanija G Petrol, zavisno društvo Naftne industrije Srbije, dodatno je uvećala kapacitete za skladištenje dizela u centralnom delu Bosne i Hercegovine. Terminal u Zenici ima zapreminu od 3 miliona litara i omogućava odlaganje dodatnih količina dizela koje se dopremaju iz Rafinerije nafte u Pančevu.
  Nedavno je u ovaj terminal železnicom dopremljeno 1,7 miliona litara dizela proizvedenog u Pančevu. Proširenjem skladišnih kapaciteta omogućeno je urednije snabdevanje kupaca u BiH gorivom vrhunskog kvaliteta. Pored Zenice, G Petrol raspolaže terminalima u Srebreniku i u Popovima u Republici Srpskoj, zapremine 1,7 miliona litara. Gorivo zadovoljava sve BAS STANDARDE vrhunskog kvaliteta, a trenutno je na terminalima u ponudi EURO DIZEL 10 ppm zimskog kvaliteta.
  Prema rečima Srđana Peševića, direktora G Petrola, promet u veleprodaji je u stalnom porastu tako da je proširenjem skladišnih kapaciteta povećana količina dizela u ponudi za veleprodajne kupce, ali korist imaju i potrošači u maloprodaji.
  „Iako je dizel, koji se trenutno nalazi u Terminalu, namenjen prvenstveno za veleprodaju, u slučaju nepredviđenih situacija, mi imamo dovoljne količine da snabdemo svoje maloprodajne objekte u BiH i tako omogućimo nesmetano snabdevanje svih naših kupaca“, rekao je Pešević.
  Pored skladišta, NIS u BiH rukovodi mrežom od 42 moderno opremljene stanice za snabdevanje gorivom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE