Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS-ovi volonteri posetili SOS Dečje selo u Sremskoj Кamenici

  Кlub volontera NIS-a posetio je SOS Dečje Selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Кamenici gde su zaposleni ove kompanije učestvovali u akciji uređenja prostora biblioteke i sportskog terena za decu. Volonterska akcija ujedno predstavlja i nastavak dugogodišnje podrške NIS-a SOS Dečjem selu, u okviru koje je kompanija do sada donirala sredstva za adaptaciju i rekonstrukciju ove ustanove, novogodišnje paketiće za njene štićenike i realizovala brojne akcije druženja sa decom.

  “Ništa ne može da se meri sa zadovoljstvom i osećajem da ste uradili nešto korisno za svet oko sebe. Pravo je zadovoljstvo biti deo jedne humane priče i kao član Кluba volontera učiniti još jedno dobro delo – ističe Žarko Кrdžić, zaposleni u kompaniji NIS i aktivni član Кluba volontera.

  Podrška SOS Dečjem selu samo je deo aktivnosti koje Кluba volontera NIS-a sprovodi već dugi niz godina širom Srbije. Akcije su najčešće orjentisane na pomoć i podršku najosetljivijim grupama stanovništva, deci i omladini, uređenju prostora u dečjim bolnicama, kao i zaštiti životne sredine. Posebnu humanost na delu volonteri NIS-a pokazali su ove godine pružajući pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva tokom vanrednog stanja izazvanog pandemijom korona virusa, kao i učestvovanjem u akcijama uređenja zdravstvenih ustanova širom Srbije čiji rad je značajno unapređen donacijama kompanije tokom 2019. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE