Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS predstavlja prednosti G-Drive premijum goriva na Sajmu automobila

  Prednosti premijum G-Drive goriva kompanije NIS čijom se upotrebom unapređuju performanse motora vozila, povećava njegova snaga i obezbeđuje profesionalna zaštita sistema za gorivo, biće predstavljene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika automobila marke „Škoda“ za Srbiju, kompanijom „Auto Čačak“, na 53. Međunarodnom salonu automobila, koji se od 24. marta do 2. aprila održava na Beogradskom sajmu.

  Reč je o premijum benzinu G-Drive 100 i premijum dizelu G-Drive Diesel, koji su proizvedeni prema najvišim tehnološkim standardima od domaćih visokokvalitetnih derivata Evro 5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Pored poboljšanih performansi motora, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, G-Drive 100 i G-Drive Diesel pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora. Premijum G-Drive goriva dostupna su potrošačima na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji i regionu.

  Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom „Auto Čačak“. Za prvih dvadeset kupaca novog KODIAQ modela marke Škoda na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila, NIS je pripremio specijalne G-Drive poklon setove koji, između ostalog, sadrže G-Drive poklon karticu u iznosu od 3.000 dinara za jednokratnu kupovinu goriva na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji.

  Više informacija o G-Drive premijum gorivima dostupno je na internet stranici www.gazprom-petrol.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 0800 008 888.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE