Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS i Fakultet za medije i komunikacije potpisali Memorandum o saradnji

  Kompanija NIS i Fakultet za medije i komunikacije potpisali su Memorandum o saradnji u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja. Ovim putem će NIS i Fakultet, koji pripada Univerzitetu Singidunum, razvijati saradnju na polju naučnog, stručnog i obrazovnog rada.

  Saradnja se uspostavlja u okviru NIS-ovog programa „Energija znanja“, putem kojeg NIS već deceniju sarađuje sa brojnim naučnim i obrazovnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Memorandumom o saradnji predviđena su istraživanja i naučno-konsultativne usluge, kao i razmena znanja, iskustava i obuka putem uzajamnih gostujućih predavanja profesora ovog fakulteta i stručnjaka NIS-a, kao i usavršavanja i obuke zaposlenih NIS-a.
  Kompanija NIS će kroz saradnju nastojati da doprinosi naučno-tehničkoj bazi Fakulteta i da obezbedi učešće studenata u programima NIS-a za mlade, što podrazumeva i organizaciju praksi za studente Fakulteta u kompaniji NIS.

  NIS i Fakultet za medije i komunikacije potpisali Memorandum o saradnji

  NIS i Fakultet za medije i komunikacije potpisali Memorandum o saradnji

  „Zadovoljstvo nam je što smo potpisali memorandum o saradnji jer je NIS velika kompanija u kojoj naši studenti zaista imaju šta da nauče. Takođe, veoma je značajno što će stručnjaci NIS-a moći da učestvuju u našoj nastavi, kao i što će i naši profesori moći da učestvuju u nekoj od vaših obuka“, navela je predsednici Fakulteta, prof. dr. Nada Popović Perišić.

  Snežana Lakićević, savetnica zamenika generalnog direktora NIS-a, takođe je istakla zadovoljstvo početkom saradnje sa ovom značajnom obrazovnom ustanovom

  „Ove godine obeležavamo 10 godina postojanja programa „Energija znanja“ i za to vreme je na hiljade mladih prošlo kroz ovaj program, više od 60 naših stipendista se zaposlilo u NIS-u, tako da se nadam da će i studenti Fakulteta za medije i komunikacije dolaziti kod nas“, istakla je Lakićević.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Kompanija NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE