Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS dobitnik nagrade „100 najvećih u Srbiji“

  Kompanija NIS dobitnik je glavne nagrade „100 najvećih u Srbiji“ u kategoriji velikih kompanija po ostvarenom prihodu za 2018. godinu.

  Na svečanosti koja je ovim povodom održana sinoć u hotelu Hillton u Beogradu, u ime kompanije NIS, nagradu je primio Stefan Despotovović, direktor eksternih komunikacija.

  Projekat „100 najvećih“ tradicionalno se održava 30 godina u regionu, a ove godine prvi put se realizuje u Srbiji uz podršku Privredne komore Srbije i Adiko banke. Cilj projekta je povezivanje i uspostavljanje međusobne saradnje najvećih i najprofitabilnijih privredih subjekata, kao i promocija dobre prakse velikih i uspešnih poslodavaca u Srbiji.

  Kriterijumi za dodelu nagrada bili su podeljeni po kategorijama velikih, srednjih, mikro i malih kompanija, po prihodu, dobiti, broju zaposlenih, izvozu, kao i po privrednim granama. Podatke za rangiranja obezbedila je kompanija CUBE TEAM, vodeći provajder poslovnih i bonitetnih informacija u Srbiji. Pored kompanije NIS, dobitnici nagrada u različitim kategorijama su i kompanije EPS, Imlek, Nelt, Clover Serbia, Gigatron, Matis, Matijević, Nissan, Euroimpex-Autogroup, Don Don, Aura, Atlantik grupa i mnoge druge.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE