Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Belodore parfem

  Savršen poklon se krije u bočici niche parfema

  Parfemi se oduvek smatraju veoma skupim i ličnim poklonima. Još u starom Egiptu, mestu gde je parfem nastao, poklanjanje parfema je bilo od velike važnosti. Ta tradicija se i danas nastavlja. Parfemi su pravi način da nekom iskažete pažnju i ljubav.

  Oni mogu ukazivati na veoma veliku prisnost prema osobi kojoj se poklanjaju. Parfemi su oduvek smatrani kao elegantni i zavodljivi pokloni. Miris je nešto što može da izazove mnoštvo emocija, a  parfemi to svakako jesu, emocija u bočici.

  Emocija bez reči

  U zavisnosti od mirisa, da li je zavodljiv ili ozbiljan, da li je tajanstven ili veseo i osvežavajući, parfemi imaju moć da iskažu vaše emocije bez ijedne reči.

  Stvarno posebni i jedinstveni parfemi jesu niche parfemi. Oni su pravi način da nekom pokažete koliko ih volite ili cenite. Oni odišu luksuzom i unikatnim notama. Esencija otmenosti i neponovljivosti je ono što se nalazi u njima.

  Belodore niche parfemi

  Belodore niche parfemi

  Kako doći do savršenog izbora

  Parfemi se mogu poklanjati panterima, supružnicima, članovima porodice ili kolegama, što ukazuje na to koliko različitih poruka parfemi mogu poslati.

  Biranje parfema nije lak zadatak, a kada biramo za drugu osobu on postaje malo teži. Mirisi su vrlo subjektivna i lična stvar. Svakako to ne znači da ne možemo pokloniti parfem drugoj osobi, samo treba da se uloži dosta truda. Niche parfemi su baš takvi, napravljeni uz mnogo truda.

  Oni su doživljaj za sva vaša čula. Otmenost, elegancija i najlepši mirisi sveta su ono što vas očekuje prilikom izbora niche parfema. Osim što možete sami da izaberete parfem, još bolji poklon jeste Belodore poklon kartica. Osmišljena tako da nekom možete pružiti doživljaj iz snova.

  Belodore radnja

  Belodore poklon kartica

  Belodore je lanac niche parfimerija osnovan 2017. godine i posluje u čak 5 zemalja. Ono što pravi razliku između klasičnih parfimerija i niche parfimerija, kakva je Belodore, je u njihovom pristupu. Svaki Belodore objekat je pažljivo biran. Razlog za to je što niche parfemi traže posebnu pažnju kada su detalji u pitanju. Ulazak u niche parfimeriju će vas ostaviti bez daha, a baš takvo nestvaran doživljaj ćete želeti nekom da pružite.

  Belodore poklon kartica nije samo obična kartica koju ćete pokloniti nekom za kupovinu. Ona je mnogo više, ona je karta za neponovljivo iskustvo. Prilikom izbora niche parfema imate osećaj da se nalazite na najluksuznijim i najprestižnijem događaju, a vrhunac događaja je pronalazak vašeg mirisa iz snova. Pravo hedonističko iskustvo čeka svakog kome ovo namenite kao poklon.

  Belodore poklon kartica

  To nije samo priča

  I to nije samo priča. Svako ko je makar jednom kupovao u niche parfimerijama zna da je sve podređeno vašem doživljaju. Od osoblja, koje će vas upoznati sa niche parfemima i pomoći u vašem istraživanju kroz okean mirisa, do najsitnijeg detalja koji ima samo jednu ulogu, a to je da se osetite kao da ste zakoračili u potpuno drugi svet koji će probuditi sva vaša čula.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Belodore

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE