Neko će sutra da slavi: "Uzmi račun i pobedi"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Neko će sutra da slavi: “Uzmi račun i pobedi”

  Za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018” poslato je skoro dva miliona koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, saopštila je danas Pošta Srbije. Izvlačenje nagrada je sutra u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije u 17.30.

  Nagrade su dvosobni stan, površine 52,53 kvadrata u naselju Braća Jerković – “Padina”, 12 automobila marke “fijat 500L” i 20 robnih vaučera. Sve koverte sa fiskalnim računima ili potvdama o plaćanjima platnim karticama (slipovima) koje pristignu danas na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena učestvuju u prvom izvlačenju. Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima nagrada.

  Slanje koverata za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018”, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju, počelo je 1. februara. U prvom krugu koji traje od 3. do 31. mrata biće četiri izvlačenja nagrada – 3, 10, 17. i 24. marta. Pravo učešća u nagradnoj igri “Uzmi računi pobedi” imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 1 00 dinara. Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu gradjani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila uradjena za tu igru. Koverte se šalju neadresirane sa napomenom “Uzmi račun i pobedi 2018”, a poštarina se ne naplaćuje.

  Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa. U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” prošle godine učestvovalo je 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

  Izvor: Beta

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE