NEDELJNI HOROSKOP: Ako nekoga volite, idealan je momenat da mu to kažete!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Ako nekoga volite, idealan je momenat da mu to kažete!

  Piše: Darija Basta, astrološkinja

  Ušli smo neometano u sezonu raka i ovakva energija nas ohrabruje da u svaku delatnost ubacimo i emocionalnu sferu. Zapitajmo se, šta nas to čini da osetimo život i njegove čari dublje nego ikad, u moru otupele svakodnevnice? Vreme je da se posvetimo čulima i emocijama.

  Od 27. juna, Venera ulazi u sazvežđe lava. Možda niste do sada bili nimalo teatralan tip, makar kad je ljubav u pitanju ali – sada ćete postati. Lav, velikodušan, gladan pažnje, dramatičan i ekstravagantan, daje Veneri upravo ove karakteristike. Venera u lavu ne voli – ona obožava, ona ne pati – ona gine. Romantični gestovi, egzotična putovanja, dramatične izjave ljubavi i ekstravagantni pokloni, sve su ovo čari vatrene venere u lavu. U suštini, ako volite nekog – sada je odličan trenutak da ga o tome obavestite!

  Ne bih da kvarim ove uzbudljive vesti ali imamo i marsa, planetu inicijative i samopouzdanja u opoziciji sa ograničavajućim saturnom od prvog jula. Ovo će naglasiti sva naša „ograničenja“ i pravila koje ne smemo kršiti. Ali tu je caka. Najvažnije pravilo saturna je – ne praviti životne odluke iz STRAHA, jer ako smo hrabri da pokušamo i damo sve od sebe, on će nas nagraditi.

  OVAN

  Neko vreme ste čekali da neko od ukućana ili neka druga osoba reši vaše probleme vezano za dom i porodicu, međutim, uviđate da se situacija ne može razrešiti bez vašeg aktivnog učešća i inicijative, pa preduzimate odgovarajuće korake ka razrešenju. Na poslovnom planu stari saradnik  ili kolega  iz daleka, želeće da obnovi poslovne odnose sa vama, prihvatićete, sa dobrom perspektivom i dobrim dogovorima.

  BIK

  Dobra i uspešna sedmica je pred vama, ali sa jednim ograničenjem. Naime, vi ste skloni usporenosti, skloni razmatranju i predviđanju prepreka u budućnosti, pa vam se nekad dešava da se indolentno ili nedovoljno zainteresovano odnosite prema novim izazovima i novim neplaniranim situacijama. Tokom ovog perioda ukazaće vam se šansa da ostvarite neki svoj važan plan, pa iskoristite priliku za napredak

  BLIZANCI

  Planete su vam naklonjene, sada jeste pravi momenat da započnete nove dobre stvari u svom životu. Na poslovnom planu ukazaće vam se povoljna prilika, iako to u prvi momenat neće izgledati kao jasna i čvrsta ponuda. Međutim, vremenom će se pokazati da je baš to nešto što vam veoma odgovara. U ljubavi ima puno iskušenja, ali vi ste prevazišli dečije bolesti. Duge veze stabilno.

  RAK

  Zračite lepotom i šarmom što pozitivno deluje na vašu okolinu. Partner ili draga osoba je oduševljena vašim novim ozbiljnim stavovima i planovima ali takođe pokušava da se meša u vaše odluke dajući vam previše saveta. Moguća je manja nervoza ili sitniji nesporazumi zbog partnerove navalentnosti, ali bez obzira na ovo, odnosi su dobri i srećni. Na poslovnom planu razmišljate o velikim i dugoročnim planovima ili ulaganjima, nemojte previše da odugovlačite, planete ukazuju da inicijativa dovodi do uspeha. Mogući problemi sa vodom ili tečnostima. Izbegavajte alkohol.

  LAV

  Ovaj period donosi pojavljivanje blagodetnih i pozitivnih novih planetarnih uticaja. Duboka razmišljanja koja su prethodila ovom periodu, sada će se smanjiti, a većina lavova će smatrati da je došlo vreme za akciju i sprovođenje svojih zaključaka i planova. Nova, dobra poslovna šansa doneće vam proširenje rada i nove saradnike i dobru perspektivu za budućnost.

  DEVICA

  Suviše razmišljate o tome koji je najbolji potez ili akcija koju biste trebalo da preduzmete. Situacija je povoljna za napredak i prosperitet, međutim, ukoliko suviše oklevate ili suviše obraćate pažnje na nebitne sitnice, može vam se desiti da neko drugi bude energičniji i direktniji i zauzme vaše zaslužene pozicije. U vašem domu očekujte dobru šansu da razrešite problem koji je već duže aktuelan, bilo da je vezan za odnose sa rodbinom ili u vezi samog stambenog prostora.

  VAGA

  Bitka na poslovnom planu samo što nije dobijena. Ambiciozni uspevaju u drugom pokušaju da ostvare svoj plan, očekujte napredak, podršku osobe na položaju, pohvale, ili bolje radno mesto. Izmena u planovima i prihvatanje novih ideja donosi prosperitet. U brakovima problemi sa komunikacijom. Slobodne vage imaju višestruke simpatije.

  ŠKORPIJA

  Borite se da dostignete svoje ciljeve i ostvarite ambicije. Autoritativna osoba ili neko u koga imate poverenja iako su mu namere dobre, zapravo koči vaš napredak. Za sada, oslonite se isključivo na svoje stanovište i svoju hrabrost i pokušajte ponovo.Oni koji planiraju putovanje, mogu očekivati ispunjenje plana posle početnog odlaganja, uz zadovoljstvo, i nova lepa poznanstva na putu.

  STRELAC

  Ova sedmica je  povoljna za vaš znak. Ali je najvažniji uslov da kontaktirate sa drugim ljudima, publikom, klijentima, i da ste što ćešće u društvima i sa ljudima, jer uspeh vam dolazi isključivo kroz druge. Velika podrška kolega, partnera, a i šefa je nešto što bi bilo dobro da iskoristite za svoje ciljeve. Isplanirajte put sa partnerom, možete podići odnos na novi nivo.

  JARAC

  Posle malo težeg perioda polako dolazite sebi, postajete opušteniji i vedriji. Vraća vam se samopouzdanje. U ovoj sedmici možete očekivati na poslovnom planu povoljni i  prijatni planetarni uticaj  koji vam donosi poboljšanje. Ono što je vama naročito milo, to je da ovu dobru priliku prati finansijsko poboljšanje. Čak je moguće da novac dolazi sa više strana.

  VODOLIJA

  Prijatelji, rođaci ili ljudi sa kojima neko vreme niste kontaktirali, sada će se javiti, pa ćete obnoviti kontakte sa njima. Moguće je putovanje na mesto u kome ste već bili ili ranije pokušali da otputujete. Inače, pred vama je jedan solidno prijatan period, i na ljubavnom i na poslovnom planu. Poslovno, nemojte olako da shvatite ponudu osobe na položaju, jer je spremna da vam pomogne.

  RIBE

  Vaša očekivanja vezana za poslovnu situaciju su veća od realnog, mislite da je moguće postići više nego što ste sposobni ili što vam je obećano. Osoba na položaju se ne slaže sa vašim planovima, ali, uz određenu inicijativu i podršku bliske osobe, možete bar deo željenog ostvariti. Ukoliko odustanete, plan će propasti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE