Najveća svetska kompanija za promet nekretnina otvara kancelariju u Zagrebu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najveća svetska kompanija za promet nekretnina otvara kancelariju u Zagrebu

  CBRE Jugoistočna Evropa (CBRE SEE), kompanija u direktnom vlasništvu CBRE Group, Inc., najavila je danas otvaranje nove lokalne kancelarije u Zagrebu, Hrvatskoj.

  Vodeća svetska kompanija u oblasti nekretnina, CBRE Group, Inc., osnovala je 2018. godine, CBRE SEE – regionalnu kompaniju u punom vlasništvu, sa sedištem u Beogradu, Srbiji, kako bi pružila celokupan spektar savetodavnih usluga međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi. Kancelarija pokriva ključna tržišta, uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. CBRE SEE ubrzo je postala vodeća firma u regionu, koja pruža usluge u oblasti nekretnina. Pre otvaranja kancelarije u Zagrebu, kompanija CBRE SEE otvorila je kancelariju u Sofiji, Bugarskoj, krajem 2019. godine.

  Nakon izuzetnih rezultata postignutih u poslovanju u regionu, i pozitivnih trendova u industriji uopšte, gde je kompanija zauzela najveći tržišni udeo u svim poslovnim delatnostima, doneta je odluka da se otvori kancelarija u Zagrebu, i iskoriste značajne tržišne mogućnosti za dalji rast. Uz poznavanje lokalnog poslovnog okruženja, u kombinaciji sa iskustvom i resursima svetske CBRE mreže, ova ekspanzija, doprineće značajnom rastu hrvatskog tržišta nekretnina, te domaćim i međunarodnim investicijama.

  Povodom otvaranja nove kancelarije Boško Tomašević, generalni director CBRE SEE, rekao je:

  Lično sam izuzetno zadovoljan što svoje poslovanje širimo baš u Hrvatskoj, jer smo prepoznali ovo tržište kao jedno od najvažnijih za naše poslovanje u celom regionu. CBRE Grupa iskoristiće priliku ulaska na hrvatsko tržište, za pružanje kompletnih usluga od samog početka. Zagrebačka kancelarija kompanije CBRE SEE, trebala bi da bude vodeća u pružanju usluga u oblasti nekretnina u zapadnom delu našeg regiona, i mi ćemo značajno ulagati u ovu kancelariju od najranih dana.

   Ivana Maksimović, direktor sektora upravljanja nekretninama CBRE SEE, naglasila je:

  Glavni fokus CBRE-a je pružanje kvalitetnih usluga našim klijentima i podrška njihovom poslovnom rastu, na različitim tržištima. Stoga, naša dužnost je da osiguramo prisustvo na terenu, gde god naši klijenti imaju svoje potrebe. Upravljanje nekretninama, kao i posredovanje u izdavanju maloprodajnog i kancelarijskog prostora, u početku će biti okosnica našeg poslovanja u Hrvatskoj, ali planiramo da u bliskoj budućnosti integrišemo i ostale usluge. Veoma smo srećni što smo uspeli da privučemo neke od najiskusnijih profesionalaca na tržištu nekretnina i uvereni smo da će takav tim uspeti da ispuni, i premaši očekivanja naših klijenata.”

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBRE

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE