Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJMLAĐA MILIONERKA „častila“ zaposlene bonusom i avio-kartama

  Osnivačica kompanije Spenks Sara Blejkli iznenadila je zaposlene na proslavi kojom je obeleženo novo kompanijsko dostignuće – dostizanje tržišne vrednosti od 1,2 milijarde dolara.

  Blejkli, koja je i glavni izvršni direktor kompanije, iznenadila je zaposlene sa nagradom od 10.000 dolara i avionskim kartama za prvu klasu.

  „Stojim ovde i razmišljam o svemu što smo stvorili tako što smo bili autentični i napravili sjajne proizvode za žene da im pomognemo da iskoriste svoju feminimnost u veoma muškom poslovnom prostoru. Ovo je veliki trenutak za žene preduzetnice“, rekla je Blejkli na proslavi.

  Investicioni džin Belkstoun kupio je većinski paket akcija u Spenksu, nakon čega je vrednost kompanije procenjena na 1,2 milijardi dolara.

  Blejkli je Spenks pokrenula 2000. godine sa samo 5.000 dolara ušteđevine, a cilj joj je bio da jednoga dana kompanije vredi 20 miliona dolara. „Ljudi su se smejali“, prisetila se ona.

  Na proslavi je zavrtela globus, a onda otkrila da je svaki zaposleni dobio dve avionske karte za prvu klasu i da može da bira destinaciju.

  „Ukoliko odete na put, možda ćete želeti da se častite skupom večerom ili lepim hotelom. Mislim da će 10.000 dolara pokriti te troškove“, rekla je direktorka.

  Američki san: Od prodavca „od vrata do vrata“ do NAJMLAĐE MILIONERKE (FOTO)

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE