Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rege Džin Pejdž, najlepši muškarac

  Zvanično proglašen NAJLEPŠI muškarac na svetu

  Rege Džin Pejdž, koji je igrao Sajmona Baseta u prvoj sezoni Netfliksove serije „Bridgerton“, zvanično je najlepši muškarac na svetu.

  Estetski hirurg lica po imenu dr Džulijan De Silva otkrio je rezultate prema „zlatnom preseku“ u matematici, koji su prvi primetili Pitagorejci u staroj Grčkoj i primenili ga na fizičku lepotu.

  Pejdž je bio očigledan pobednik, a njegovo lice ima 93,65 odsto preciznosti u odnosu na zlatni odnos. Na drugom mestu je Kris Hemsvort, sa 93,53 odsto, dok je treći Majkl B. Džordan sa 93,46 odsto.

  „Rege je pobedio zbog svog klasično lepog lica i prelepih smeđih očiju. Lako je imao najviši rezultat za razmak između očiju, a položaj njegovih očiju takođe je dobio visok rezultat. Njegove savršeno oblikovane usne su takođe imale visoke rezultate i jedina ocena koja je bila niža bila je širina i dužina nosa“, rekao je De Silva o Pejdžu, preneo je Dejli Mejl.

  Rezultat je zasnovan na kompjuterizovanom mapiranju koje meri fizičko savršenstvo na osnovu zlatnog preseka, posmatrajući sve karakteristike.

  „Ove potpuno nove tehnike kompjuterskog mapiranja omogućavaju nam da rešimo neke od misterija o tome šta je to što nekoga čini fizički lepim i tehnologija je korisna kada se planira operacija pacijenata“, istakao je De Silva.

  Kako se meri lepota?

  Prvo se meri dužina i širina lica. Kada se to uradi, dužina se deli sa širinom. Idealnim rezultatom se smatra zlatni odnos koji bi trebalo da bude 1,6. To znači da je lice prelepe osobe oko 1 ½ puta duže nego što je široko“, otkrila je Ladnerova plastična hirurgija lica o proračunima.

  Napravljena su još tri merenja: od linije kose do između očiju, od između očiju do dna nosa i od nosa do dna brade. Što su sva tri dela ujednačenija, to je lice savršenije, prenosi Parade.

  Na osnovu proračuna De Silve, Hari Stajls je na četvrtom mestu sa 92,3 odsto, engleski fudbaler Džud Belingam na petom sa 92,22 odsto, a Robert Patinson na šestom sa 92,15 odsto.

  Na listi se nalaze i Kris Evans na sedmom, Džordž Kluni na osmom, Henri Golding na devetom, a Dvejn Džonson na poslednjem mestu.

  De Silva je prošle godine proglasio Amber Herd za najlepšu ženu na svetu na osnovu „zlatnog preseka“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot YT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE