Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najlepše želje proslavile 95. rođendan

  Povodom svog 95. rođendana Najlepše želje su otvorile vrata svoje fabrike i tako ugostile predstavnike medija, koji su obišli najsavremenija postrojenja za proizvodnju ove čokolade, koja širenjem svog portfolia održava poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu.

  Svi gosti bili su u prilici da se uvere zašto se za Najlepše želje kaže da je PRAVA čokolada, jer se od drugih proizvoda na tržištu razlikuje po tome što se u nju uopšte ne dodaju biljne masnoće, već se pravi isključivo od čistog, visoko kvalietnog kakao butera.

  Prva faza u proizvodnji  je njihovo  pažljivo mešanje i homogenizacija, a zatim masa prolazi kroz niz teških valjka za usitnjavanje do nastanka malih čokoladnih čestica. Ova faza daje Najlepšim željama njihov specifičan ukus, miris, teksturu i finu topljivost. Sledi končiranje koje je ustvari  nastavak homogenizacije čokoladne mase, svih pažljivo odabranih sastojaka Najlepših želja i njeno oplemenjivanje na visokoj  temperaturi. U tom procesu se formira čuvena aroma Najlepših želja čokolade.

  – „Ove godine sa ponosom obeležavmo veliki jubilej – 95 godina od nastanka prve Štarkove čokolade, iako deluje da je to mnogo, mi se osećamo kao da smo tek počeli. Naše Najlepše želje sa svojom dugom tradicijom i širokim asortimanom održavaju poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu i imaju kontinuiran trend rasta što govori o njihovoj dodatnoj vrednosti koju osećaju i potrošači, što potvrđuju i ostvareni poslovni rezultati.“, izjavila je Snežana Teodorović – marketing direktor Soko Štarka, Atlantic Grupa.

  U želji da ostanu verni pravim vrednostima i negovanju lepih tradicija, Najlepše želje nastavljaju sa obeležavanjem 13. novembra – Dana pažnje. Svojim proizvodima će ovaj dan barem malo ulepšati deci oboleloj od raka koja su smeštena u okviru prve u Srbiji Roditeljske kuće pri Institutu za majku i dete.

  NAJLEPŠE ŽELJE- JEDINI PRAVI UKUS KOJI TRAJE 95 GODINA!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE