NAJKOLEGA: Željko Dragić, saradnik u pogonu antibiotika u Dubovcu, Hemofarm

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Željko Dragić, saradnik u pogonu antibiotika u Dubovcu, Hemofarm

  Jednoglasno i uz nominaciju najbližih saradnika, titula NAJKOLEGE u okviru kompanije Hemofarm pripala je Željku Dragiću, saradniku u pogonu antibiotika u Dubovcu.

  Kao jedan od najiskusnijih članova dubovačkog tima, bio je među onima koji su, te davne, 1994. godine, postavili temelje Hemofarmovom pogonu antibiotika. Svojom posvećenošću, kolegijalnošću i vedrim duhom, Željko uspeva da se izbori sa svim složenim zadacima koje farmaceutska industrija svakodnevno sa sobom nosi, istovremeno se starajući o tome da pozitivna energija u timu ne izostane.

  O zasluženoj tituli najkolege svedoče upravo oni koju su mu titulu i dodelili – Željkovi najbliži saradnici, sa rukovodiocem Dušanom Sefčikom na čelu: „Duže od četvrt veka, koliko je dosad proveo u Hemofarmu, Željko iznova dokazuje da je osoba od poverenja, kolega koji brine o svima, pružajući podršku čak i u najizazovnijim trenucima. Ne samo da svoj posao drži pod kontrolom već i svojom istrajnošću i upornošću uvek pruži više od očekivanog. Ne brojeći sate provedene na poslu, niti broj situacija u kojima se našao kao oslonac tima, Željko dokazuje da se uspeh kolektiva meri upravo snagom pojedinaca u njemu.”

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail redakcija@bizlife.rs. Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Hemofarm

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE