Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Miloš Pavlović, rukovodilac u Sektoru revizije Deloitte

  Miloš Pavlović je profesionalac u svom poslu i osoba na koju rukovodstvo kompanije uvek može da se osloni. Ono što je mnogo važnije sa aspekta njegovih kolega je da je Miloš dobar čovek, timski orijentisan i uvek raspoložen da pomogne kako mlađim kolegama tako i svima ostalima. Mlade kolege koje su imale priliku da sarađuju sa njim navode da im je preneo pregršt znanja koje im je pomoglo da napreduju u karijeri, ali i da ih je uvek usmeravao korisnim savetima koji su im pomogli da budu bolji na privatnom i poslovnom planu.

  Miloš je timski duh u kompaniji prethodnih godina razvijao i okupljanjem kolega na treninzima i pripremama za tradicionalni fudbalski turnir koji Deloitte svake godine organizuje u Pragu, gde više stotina zaposlenih iz različitih krajeva sveta ima priliku da se takmiči u fudbalu, ali i da se upozna i razmeni iskustva u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

  Uprkos brojnim poslovnim obavezama Miloš stiže i da se bavi uzgojem jagoda na jednom imanju u okolini Beograda. Slobodno vreme najradije provodi sa svojom porodicom, ponosni je otac trogodišnje devojčice.

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Deloitte

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE