Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ivan Đorović, najkolega

  NAJKOLEGA: Ivan Đorović, kompanija TRI O

  Četvrtu godinu zaredom, BIZLife organizuje projekat „Najkolega“, tokom kog otkrivamo ko su vam najdraži ljudi sa radnog mesta i zašto. 

  Ivan Đorović, kompanija TRI O

  Ivan je zaposlen u kompaniji TRI O od 2017. godine. Za sedam godina je napredovao od pomoćnog radnika u magacinu do šefa logistike i magacina. Ono što me svakodnevno oduševljava kod Ivana jeste njegova neverovatna sposobnost da pamti, kao i sposobnost organizacije. On u svakom trenutku može da navede rute naših vozila, koje su isplanirane tako da maksimalno uštede vreme i sredstva. Nikad ne nosi rokovnik, kaže da mu nije potreban jer sve zapamti.

  Kao šef veoma odgovornog sektora u kompaniji TRI O, dostupan je u svakom delu dana da odgovori na sve izazove. Njegov posao zahteva visok stepen organizacije i preduzimljivosti, kako bi veleprodajni kupci i TRI O prodavnice bili snabdeveni proizvodima. Slobodno vreme voli da provodi analizirajući ono što je uradio u toku radnog dana, jer mu posao ne predstavlja teret, već ima pristup da ga posmatra kao hobi u kom uživa. On pomera granice posvećenosti i motiviše nas da radimo bolje.

  Ivane, hvala ti na svakodnevnom trudu. Zato si ti „najkolega”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Tri O

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE