Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Nemanja Jakovljević, Grant Thornton Serbia

  Četvrtu godinu zaredom, BIZLife organizuje projekat Najkolega, tokom kog otkrivamo ko su vam najdraži ljudi sa radnog mesta i zašto. 

  Nemanja Jakovljević, Grant Thornton Serbia

  Prvo „Dobro jutro!” za lep i vedar dan, kad stignemo u firmu, dugujemo njemu. Potražna strana bilansa uzvraća pozitivnim podsticajem za uspešan bilans. Sve to smireno, a opet zanimljivo, intrigantno i podsticajno. U isto vreme nenametljiv, ali sa žicom da zagolica intelekt. Možda biste pomislili da je to sve „boring”, što bi rekli tinejdžeri, ali vam moram reći da grešite. Treba da čujete njegove ideje, priče i šale, kojima svakodnevno čini radno okruženje drugačijim, veselim i radnu atmosferu zanimljivom.

  Od nekoga za koga smo mislili da slikom sa uperenim prstom pokušava da skrene pažnju na svoju „individualnost” i „ozbiljnost” do shvatanja da je tom nekom teško da svaki dan bude isti i ko sopstvenu kreativnost i energičnost teško obuzdava. Skroman i pod kožom nesiguran, ko na čarobnom ćilimu okretan kada treba nekoga nasmejati, ulepšati nekome dan. Adaptibilan, zainteresovan, vredan, preduzimljiv, željan znanja, nesputanih shvatanja. Osvežavajuće interesantan i pozitivno drugačiji, sa interesantnim pričama i šalama, koje izbacuje kao kec iz rukava. Uz štrudlice meke i druge slatkiše, inspirativne neke, započinje analize i prolazi kroz koncentraciju krize. Za kolege takta ima, bez obzira na to koliko sa druge strane dobija. Pamti kao slon i spreman je uvek za znak pažnje kao poklon. Hvala mu na odluci da bude deo našeg tima, kao jedna od violina bez kojih orkestar tako sjajno ne štima.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. Prijavite se na naš newsletter.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Grant Thornton Serbia

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE