Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolji tehnološki saveznici za zdrav život    

  Ove jeseni zaplovite u nepoznato, a bilo da se radi o avanturama ili promeni načina života, vaši saveznici na tom putu će biti HONOR Watch GS Pro i Watch ES

  U protekloj godini smo više nego ikada spoznali koliko je bitan način života, kao i važnost zdravih navika koje neretko zanemarimo usled svakodnevnog stresa kojim smo izloženi. Često ne popijemo dovoljno vode, zaboravimo da uradimo vežbe, pa čak i ne vodimo računa o satima koje provedemo spavajući i o tome koliko je to bitno za funkcionisanje našeg organizma… Ovo su samo neke od situacija iz naše svakodnevnice, ali koje se mogu promeniti uz pravog saveznika, poput pametnih satova koje je lansirao globalni tehnološki brend HONORHONOR Watch GS Pro i Watch ES.

  Zašto treba meriti nivo kiseonika u krvi?

  Saturacija, odnosno nivo kiseonika u krvi kod zdravih osoba je između 95 i 98 odsto. Neki ljudi sa hroničnim bolestima imaće niže vrednosti, a manji nivo kiseonika u krvi dovodi do ekstremne isrpljenosti, glavobolje i vrtoglavice. Najnovija istraživanja su pokazala da pacijenti zaraženi korona virusom imaju iznenađujuće nizak nivo kiseonika u organizmu – takva pojava se naziva  “tiha hipoksija” i potrebno je potražiti lekarsku pomoć u slučaju da je saturacija izvan predviđenih vrednosti.

  Zdravlje pre svega

  Zašto su ova dva uređaja dobila epitet saveznika zdravog života? Zato što upravo sa njima dobijate sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja, odnosno imaju mogućnost da prate puls 24/7 i san, pa čak i praćenje SpO2 za merenje nivoa kiseonika u krvi.

  Ova dva uređaja poseduju TruSleep™ tehnologija koja se specijalizovala za naučne faze sna (duboki, laki, REM san i budan) i analizu disanja, za praćenje sna visokog nivoa na pogled. Personalizovane procene i preporuke[1] daju kritičan uvid kako bi vam pomogle da postignete bolji kvalitet sna, a TruSeen™ 4.0 monitor pulsa poslednje tehnologije koristi optimizovanu optičku putanja i algoritme praćenja za pribavljanje očitavanja velike preciznosti, pružanje kontinuiranog nadzora, sa blagovremenim uzbunama o povišenim ili abnormalnim rezultatima. SpO2 Monitor[2] u oba pametna sata prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku, što ih čini zgodnim referentnim okvirom za respiratorno blagostanje kada se trenira na otvorenom ili na velikim visinama.

  Pored ovih gorenavedenih funkcija, HONOR Watch ES vam omogućava da upravljate svakodnevnim stresom sa HUAWEI TruRelax™[3], što umiruje vaš um serijom vežbi za disanje u aplikaciji za disanje, a ono što će biti značajno za dame je i da ovaj uređaj nudi funkciju koja prati menstrualne cikluse[4] i predviđa kada će sledeći period nastupiti i proći – na osnovu nje može da postavlja postavlja podsetnike za početak menstruacije ili ovulacije i na taj način vam pomoći da ostanete informisani u svakom trenutku.

  Vodite računa o sebi, brinite o svom zdravlju i navikama jer to nikad nije bilo lakše saveznike poput HONOR pametnih satova – Watch GS Pro i Watch ES koje možete pronaći u u svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i Telenor i MTS radnjama.

  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  [1] Personalizovane preporuke povezane sa spavanjem su dostupne samo u određenim zemljama i regionima. Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

  [2] Dostupnost SpO2 monitora varira u zavisnosti od tržišta i regiona. SpO2 Monitor nije dizajniran da bude medicinski uređaj i nije namenjen za dijagnozu, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti. Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

  [3] HUAWEI TruRelax™ je dostupan samo na Android uređajima. iOS uređaji nisu podržani.

  [4] Ova funkcija nije podržana na iOS i varira u zavisnosti od tržišta i regiona. Pratilac ženskih ciklusa nije dizajniran da bude medicinski uređaj i nije namenjen za dijagnozu, tretiranje, lečenje niti prevenciju bilo koje bolesti. Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: HONOR

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE