Najbolje torbe za putovanja za predstojeću sezonu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolje torbe za putovanja za predstojeću sezonu

  Pakovanje, torbe, čekanje na prtljag – sve to može biti vrlo stresno. Svi su se nekada našli u toj situaciji. U moru tamnih – sivih i crnih – kofera, čekate da dođe i vaša torba, naravno, ako uspete da je uočite iz prve.

  Srećom, dva luksuzna brenda su ove sezone pripremila torbe za prtljag u svetlim i „vibratnim“ nijansama, koje će se svakako istaći u moru kofera i torbi tamnih boja.

  Zaboravite na šarene nalepnice i mašne, koje vam pomažu da obeležite svoju torbu.

  Ove torbe neće skratiti vreme koje ćete provesti čekajući, ali ćete definitvno osetiti olakšanje kada uočite svoj prtljag sa daljine.

  Louis Vuitton

  Louis Vuitton je jedan od vodećih brendova kada su u pitanju torbe za putovanja. Sama dugotrajnost i kvalitet je to dokazala. Ali ne možete se osloniti samo na reputaciju, zato ovaj francuski, luksuzni brend konstantno lansira nove kolekcije u saradnji sa umetnicima, dizajnerima i slavnim ličnostima.

  Ovog meseca, Louis Vuitton će predstaviti novu liniju pod imenom „Taïgarama“.

  Dolazi u opsegu boja od svetložute, preko okeanskoplave do amazonskozelene.

  Montblanc

  Od saradnje između kompanija “Lamborghini” i “Versace” do saradnje između kompanija “Fiat” i “Gucci” – automobilska i modna industrija imaju dugu istoriju saradnje. Ima smisla, pošto obe industrije neguju kvalitetan dizajn. Takođe, osoba koja kupuje brendiranu garderobu, kupiće i luksuzni auto. Veza između ove dve industrije je kao simbioza – uzajamno korisna zajednica.

  Ovo svakako važi za nedavno lansiranu liniju torbi za putovanja brendova Montblanc i BMW, koji su sklopili partnerstvo. U pitanju je ručna izrada kolekcije torbi od crne i crvene kože, koja je napravljena po uzoru na BMW 8 Series Coupé.

  Izvor: BIZLife/Forbes

  Foto: Pixabay, Instagram

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE