NAJBOLJE ONLINE STVARI: Meridianbet sport - regionalni lider u sportskom novinarstvu!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJBOLJE ONLINE STVARI: Meridianbet sport – regionalni lider u sportskom novinarstvu!

  Na svečanoj dodeli PS PRESS nagrada, Meridianbet sport zauzeo je svoje mesto kao jedan od najboljih portala u Srbiji!

  Godina 2021. bila je vrlo izazovna za čitav svet, a Meridianbet sport portal je odgovorio svim izazovima, pomerao granice tokom čitave godine, podizao lestvicu kada se radi o izveštavanju o sportskim dešavanjima širom sveta i – za to je sada stigla nagrada.

  Baš na jubilernoj 25. dodeli PS PRESS nagrada, održanoj u Skupštini grada Beograda, među dobitnicima priznanja našao se i portal Meridianbet sport, koji je priznat i prepoznat kao relevantan medij, sa brzim, tačnim i pouzdanim informacijama.

  Dodela Top50 za najbolje online stvari godinama unazad predstavlja jednu od najznačajnijih dodela priznanja u Srbiji, a reč je o manifestaciji koja nagrađuje sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali.

  Tako se u kategoriji “sport i turizam”, kao jedan od najboljih našao i portal Meridianbet sport, a nagradu je primio direktor marketinga kompanije Meridian, Damjan Stamenković, koji je tom prilikom izrazio zahvalnost svima koji učestvuju u stvaranju jednog od najboljih sportskih portala u Srbiji.

   

  “Pre svega, u ime kompanije Meridian, želim da zahvalim PS Press-u na ovoj veoma lepoj nagradi, kao i svim kolegama koji ulažu veliki trud  i napor da bismo bili tu gde smo sada. Ova godina je, verujem za sve, pa tako i za nas, bila jako izazovna, ali smo uspeli da ispunimo sve zacrtane ciljeve i da od jednog dobrog portala kakav smo bili krajem 2020. godine, postanemo renomirani regionalni sportski portal”, rekao je Damjan Stamenković, te potom dodao:

  Ono što je za nas najbitnije jeste tačnost i relevantnost informacija, kao i pravovremeno informisanje o svim najvažnijim dešavanjima u svetu sporta i to je ono što publika prepoznaje kod nas. Ova nagrada je velika motivacija za nas i za sve ono što sledi u budućnosti. Daćemo sve od sebe da sve ono što smo do sada radili podignemo na još viši nivo. Hvala svima i čitajte Meridianbet sport.

  Meridianbet sport je regionalni portal i priznanje je stiglo kao nagrada za rad i izveštavanje o sportskim događajima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

  Za samo godinu dana Meridianbet sport je pomerio brojne granice, a kako poručuju iz ove kompanije – nastaviće to da rade i u budućnosti.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Meridianbet sport

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE