Na šta bi trebalo da obratite pažnju na prvom sastanku

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Na šta bi trebalo da obratite pažnju na prvom sastanku

  U dobu društvenih mreža udvaranje se promenilo do te mere, da više ni ne znamo o našim romantičnim preferencijama pre nego što odemo na sastanak. Baš zbog ovoga, prvi sastanci su se pretvorili u prvi stvarni susret. I dok se borimo da ostavimo što bolji prvi utisak, postoje neke stvari koje ne bi trebalo da ignorišemo na prvom sastanku.

  1. Mnogo pričaju o sebi

  via GIPHY

  Ako se osoba sa kojom ste izašli na sastanak neprestano hvali o svojim dostignućima do tog trenutka da želite da se ubijete,velike su šanse su da će tako biti i kasnije. Ko želi da provodi sate u slušanju narcisoidnih monologa? Ovi ljudi traže publiku, a ne devojku/dečka. Bežite!

  1. Stalno pričaju o bivšima

  via GIPHY

  Kada neko stalno priča koliko mu/joj je bilo zabavno sa bivšom/im i lepim danima koje su proveli zajedno, trebalo bi da znate da su oni još vezani za njih. Osim ukoliko ne želite da vas neko povređuje pričama o svom bivšem partneru, trebalo bi da uštedite sebi vreme i odustanete od te osobe.

  1. Nepristojni  su prema konobarima

  via GIPHY

  Mnogi od nas znaju kako da se ponašaju ukoliko žele da ostvare dobar prvi utisak. Ali, način na koji se ponašamo u društvu govori glasnije o našim privatnim problemima. Pažljivo obratite pažnju kako se osoba sa kojom ste izašli ponaša prema konobarima. Da li biste želeli da se zabavljate sa nekim ko se prema ljudima ophodi loše samo zato što radi u uslužnoj delatnosti? Zaobiđite ih u širokom luku.

  1. Pokušavaju da vas „pročitaju“ na osnovu vašeg horoskopskog znaka

  via GIPHY

  Bilo da verujete u horoskop ili ne, ne bi trebalo da se zadržavate sa nekim ko sudi o vama, a da vas nije upoznao. Svako od nas je poseban na svoj način i veoma je teško upoznati nekoga ukoliko pravite pretpostavke pre toga. Kako ćete se zabavljati sa nekim ko nam ne daje šansu da vas upozna?

  1. Ne vode računa o manirima za stolom

  via GIPHY

  Ako vaš partner priča sa punim ustima, umače hleb u šopsku salatu i srče dok jede supu ne želite da znate kako mu izgleda stan. Ukoliko ne tražite nekoga ko će odbiti sve vaše prijatelje, bežite!

   

  Izvor: BIZLife, culturacolectiva.com

  Foto: Youtube printscreen

  Piše: Ana M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE