MSD Srbija nagrađena priznanjem „Best Places to Work“ u 2021.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MSD Srbija nagrađena priznanjem „Best Places to Work“ u 2021.

  Kompanija MSD Srbija prepoznata je kao jedno od najboljih mesta za rad u 2021. godini prema globalnom programu „Best Places to Work“.

  Među odabranim poslodavcima u Srbiji kompanija je postigla izuzetne rezultate u nekoliko kriterijuma, kao što su učenje i razvoj, liderstvo, strategija za upravljanje talentima i karijera.

  Program „Best Places to Work“, koji kompanijama dodeljuje sertifikate i priznanja za najbolja mesta za rad, sprovodi se u mnogim zemljama širom sveta i ispituje zadovoljstvo zaposlenih na radnom mestu. Pri odlučivanju u obzir se uzima osam faktora, uključujući lični razvoj, mogućnost napredovanja, prakse i korporativnu kulturu.

  Sa ovim priznanjem MSD Srbija pridružila se prestižnoj grupi kompanija, koje su posvećene najvišim standardima kad je reč o radnom okruženju i posvećenosti zaposlenima, navodi se u saopštenju.

  “Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje i nastojaćemo da i dalje budemo najbolje radno okruženje za naše zaposlene jer to povećava i zadovoljstvo naših klijenata i društva u celini“,  izjavio je Nebojša Škuljec, direktor MSD-a za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Albaniju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MSD Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE