Momirović: Skandal ako je Zorana Mihajlović dostavljala informacije stranim ambasadama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Momirović: Skandal ako je Zorana Mihajlović dostavljala informacije stranim ambasadama

  Ministar Tomislav Momirović izjavio je da se svi osetljivi podaci sa više oznaka tajnosti u Vladi Srbije dobijaju isključivo na papiru i ne iznose se iz nje.

  Momirović je istakao da u suprotnom postoje “oštre kazne”.

  Ministar je tako komentarisao navode da je ministarka Zorana Mihajlović stranim ambasadama “dostavljala podatke o elektro-energetskom sistemu”.

  “Ako je to zaista iskreno, teško mi je da bilo šta kažem zato što su to jako ozbiljne optužbe, to je skandal i to svakako treba biti ispitano”, kazao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za televiziju Pink.

  Naglasio je da to “nije toliko teško ispitati”, ali da ukoliko se ispostavi da je tačno, predstavlja “prvorazredni skandal”.

  “Nema sumnje da neke stvari jesu indikativne, ali nije na meni i bilo bi neodgovorno kada bih ja iznosio više o tome, a nemam, da budem iskren, do kraja zaokruženu informaciju”, rekao je Momirović.

  Bivši v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić izjavio je, nakon što je podneo ostavku na tu funkciju, da ministarka rudarstva i energetike “radeći za svoje mentore iz zapadnih ambasada i svoje poslovne partnere, ne uništava samo jedno od najvažnijih ministarstava, ona potpuno razgrađuje naš celokupni elektroenergetski potencijal i uništava taj sektor”.

  U reagovanju, dan kasnije, ministarka Mihajlović je poručila da “bivši v.d. direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić kao građanin može da govori šta god hoće, ali da kao direktor mora da položi račune”.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE