Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mogli su još da „žive“: Pet likova koje su njihovi glumci „ubili“

  Ponekad se veza glumca sa likom otme kontroli pa je nekada neophodno „ubiti“ lika. Mi smo vam spremili nekoliko od njih.

  1. Din Noris / Henk Šrader „Čista hemija“ (Breaking bad)din noris_youtubeprintscreen

  I dok je njegov lik bio miljenik publike, Din Noris je želeo da njegov lik umre u sred završne sezone serije. Međutim, budući da je završna sezona podeljena na dva dela, Noris je morao da ostane do kraja. Kao rezultat Noris je morao da odustane od prilike da bude u novoj seriji.

  2. Harison Ford / Han Solo u „Zvezdanim ratovima“ (Star Wars)Han Solo, Harison Ford_youtubeprintscreen

  Pre nego što je počelo sa snimanjem „Povratak džedaja“ Harison Ford je rekao kako bi voleo da Han Solo umre u poslednjoj verziji triologije „Zvezdanih ratova“ ali se Džordž Lukas nije sa time složio jer je mislio da na taj način prodaja njegovih igračaka neće dobro ići. Međutim, 30 godina kasnije Ford je dočekao da vidi kraj Hana Soloa u „The Force Awakenes“.

  3 Sofi Tarner / Sansa Stark u „Igri prestola“ (Game of Thrones)Sansa Stark_youtubeprintscreen

  Sofi Turner želi da njen lik, Sansa Stark, umre pre nego što se serija završi – jer želi da njen lik umre na zanimljiv i šokantan način. Budući da će „Igra prestola“ biti na HBO-u još par sezona i Džordž Martin, autor knjiga na kojoj je zasnovana ova serija,  morati da napiše još knjiga da bi završio sagu, postoji velika šansa da će se želja Sofi Tarner ostvariti.

  4. Isak Hejs / Šef u „Saut Parku“ (Sauth park)chef south park_youtubeprintscreen

  Isak Hejs je 2006. godine poželeo da napusti seriju Saut Park u kojoj je devet godina pozajmljivao glas jer je bio ljut na njene kreatore Treja Parkera i Meta Stouna jer su kritikovali sajentologiju. Hejs, koji je sajentolog od 1993. godine je tražio da se njegov ugovor poništi, a Šef je ubijen u premijernoj epizodi desete sezone.

  5. T.R. Najt // Dr Džordž Omajli u „Grejevoj anatomiji“ (Grey’s anatomy)džordž o majli_youtubeprintscreen

  Iako je njegov lik, dr Džordž Omajli bio miljenik publike, glumac koji je tumačio ovu ulogu, je teško izlazio na kraj sa producentkinjom ove serije Šondom Rajms. On je rekao da je postojao postepeni prekid u komunikaciji tokom godina i da je postao vrlo nezadovoljan činjenicom da se njegovo vreme na malim ekranima smanjivalo na početku pete sezone. Zbog toga je doktora Džordža Omajlija udario autobus.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube printscreen

  Piše: A. M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE