Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Mogao bih da dam doprinos u još jednom mandatu na čelu Beograda“

  Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da mu je velika čast, ali i izazov to što je gradonačelnik Beograda i da veruje da bi mogao da da doprinos u još jednom mandatu, najviše u segmentima unapređenja kvaliteta životne sredine i brige o deci, preneo je Beoinfo.

  „Moja vizija je zdrav Beograd i najbolji mogući uslovi za rast i razvoj dece. U čitavom regionu veliki gradovi imaju iste probleme, na prvom mestu je zagađenost. Zato sada imamo jasan plan kako da se taj problem rešava: metro, obilaznica kojom će se izmestiti tranzitni saobraćaj, gašenje individualnih ložišta, unapređenje gradskog saobraćaja, prečišćavanje otpadnih voda“, rekao je Radojičić za TV BN.

  Govoreći o saradnji sa gradovima u regionu, Radojičić je kao projekat od velikog značaja za povezivanje gradova i zemalja u okruženju naveo novu dečju kliniku u Tiršovoj, koja će biti regionalni centar za lečenje dece.

  On je izrazio uverenje da će čitav projekat biti završen 2024. godine, precizirajući da će objekat imati 60.000 kvadrata i da će u njega biti uloženo oko 100 miliona evra.

  Ovom klinikom smanjićemo potrebu da se deca leče u inostranstvu, a istovremeno će lekari i medicinsko osoblje imati odlične uslove za rad, kazao je Radojičić.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE