Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Milenko Janković: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  Direktor MOL Srbija Milenko Janković ovako je odgovorio:

  Očekujemo još jednu godinu punu izazova, ali tokom prethodne dve godine MOL Serbia tim je dokazao svoju otpornost i sposobnost da se nosi sa bilo kojom situacijom, što mi daje razlog da budem optimista. Kao i uvek, radimo na nesmetanom i kvalitetnom snabdevanju srpskog tržišta gorivom i naša kompanija predstavlja stabilnost.

  Radićemo na našim kapacitetima i sposobnostima da odgovorimo na zahteve tržišta, a naš fokus i u narednom periodu u Srbiji ostaje proširenje maloprodajne mreže, u skladu sa našim strateškim pravcima definisanim Strategijom 2030+ „Shape Tomorrow“, uz unapređenje usluge na servisnim stanicama i razvoj gastro ponude našeg Fresh Corner-a.

  Konstantno radimo na unapređenju MOL EVO goriva sa željom da kupcima ponudimo još kvalitetniji proizvod.  Verujem da će kupci nastaviti da prepoznaju kvalitet naših proizvoda i usluga i da će nam ostati lojalni i u 2022. godini.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MOL Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE