Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  milan matić

  Milan Matić mladi MENADŽER GODINE u izboru Srpske asocijacije menadžera

  Milan Matić, generalni direktor Delta transportnog sistema, dobitnik je godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera za najuspešnijeg mladog menadžera u 2022. godini.

  Iza Milana Matića nalazi se godina u kojoj je kompanija DTS ostvarila izuzetno veliki rast: ukupni prihod veći za oko 35% u odnosu na prethodnu godinu, a EBITDA za 30 procenata. Ovakav rezultat ostvaren je kontinuiranim inovacijama, dobrim menadžerskim procenama i razvojem tima, što je opredelilo Srpsku asocijaciju menadžera da mu dodeli jedno od svojih najvažnijih priznanja.

  „U našoj kompaniji najvažniji je tim i premda je ova nagrada lična, ja je delim sa svojim kolegama, jer oni dobro znaju da smo sve uspehe postigli zajedno“, izjavio je Milan Matić.

  Tokom 2022. godine Delta transportni sistem proširio je poslovanje na zemlje regiona: počela je da radi DTS Slovenija, a narednih nedelja počinje da radi i kompanija u Hrvatskoj. DTS je članica poslovnog Sistema Delta Holdinga.

  Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera dodeljuju se 11 godina zaredom. SAM je udruženje koje okuplja više od 480 profesionalnih menadžera, koji upravljaju timovima od preko 90.000 zaposlenih i koji ostvaruju godišnji promet od blizu 10 milijardi evra.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE